MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

2015 évi Női Országos Ökölvívó Bajnokság

Az elmúlt hét folyamán került megrendezésre a 2015-évi Országos Női Ökölvívó Bajnokság, Vecsésen, ahol elit, ifi, junior és serdülő korosztályban küzdöttek az ország legjobbjai címért.

Városunkat a Hévíz SK. Ökölvívó szakosztály versenyzője, az Illyés Gyula Általános Iskola tanulója, Kökösi Virág képviselte, a Botos András Ökölvívó Akadémia színeiben. Virág végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, az ezüst éremért harcolva technikai KO-val is bizonyította rátermettségét és tehetségét. Technikai tudása és kitartása idén az ezüst éremig vitte, így korosztály súlycsoportjában az ország 2. legjobbja!

 

Varga Mariannal, az Egri Sport Iskola versenyzőjével küzdött az ezüst éremért ahol az 1. menetben TKO-val győzött.

A döntőben a Fitt Box Ökölvívó Egyesület versenyzője Ambrus Viktória bizonyult jobbnak 3-2 arányú pontozással, ahol az első menetben még kérdéses, volt, hogy Viktória folytatja-e a mérkőzést. Nagyon szívós, hihetetlenül kitartó versenyző ellen maradt alul pontozással Virág.

Virágnak is köszönhetően a versenyen így a Botos András Ökölvívó Akadémia lányai 3 érmet szerzett Német Szimonetta - bronz, Kökösi Virág - ezüst, és Kondákor Emilia - arany.