MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A legjobb hévízi sportolókat ünnepelték

Hagyományteremtő szándékkal, sportgála megrendezésével köszönte meg az önkormányzat azoknak a sportolóknak a munkáját, kitartását, akik eredményeikkel nemcsak saját szakosztályuk, de a város hírnevét is öregbítették az elmúlt időszakban.

A sportolókat a Városházán Papp Gábor polgármester köszöntötte, aki egyúttal méltatta is a meghívottak tevékenységét, majd kitüntetést adott át a legkiemelkedőbb eredményt elérőknek.

Elismerést kapott az ULTRAS HÉVÍZ szurkolói csoport, akik az elmúlt év nyarától folyamatosan követik a hévízi labdarúgó csapatot, saját dalokkal, zászlóval biztatják kedvenceiket a mérkőzéseken. Megyénkben egyedül Hévíz büszkélkedhet ilyen szurkolói csapattal, így megalakulásuk ebből a szempontból is jelentősnek mondható.

A labdarúgók közül elismerést vehetett át Sipos Zsolt, aki több mint 200 bajnoki mérkőzést játszott le a Hévíz színeiben, a csapat meghatározó alakjává vált az évek során, az utánpótlás körében pedig igazi példaképnek számít

Czigány Nóra a legjobb kézilabdásként vehette át a polgármestertől az elismerő oklevelet. A csapat meghatározó játékosa.6. esztendeje játszik az együttesben, 2014-ben ő töltötte a legtöbb játékpercet a pályán és 2014. őszének legjobbja lett; az NB II góllövő lista élcsoportjában szerepel.

Emlékplakettet vehetett át Zsuffa Oszkár ökölvívó, edző, aki a Hévízi Boksz Team munkájának irányításában vesz részt. A több mint egy évtizedig  kyokushin karate sportágban jeleskedő sportoló 1999-ben szerzett segédedzői képesítést ökölvívás sportban.  Az Amerikai Egyesült Államokban csiszolta tudását, ahol sok új technikai-, állóképesség- és erőfejlesztő gyakorlatot sajátított el. Néhány évvel ezelőtt költözött családjával Hévízre, s oroszlánrésze volt a hévízi boksz klub megalakításában, mûködtetésében.

Elismerést kapott Nyírő József asztaliteniszező, aki 15 éve a  legjobb játékosa a Hévíz csapatának, sokszorosan választották a megye legjobb játékosának, a veterán ranglista versenyeken is kitûnően szerepelt és az országos ranglistán második helyezett.

Hollé Sára a lovas sportok méltó képviselőjeként kapott kitüntetést, a fiatal hölgy 2014-ben Fedettpályás Serdülő Magyar Bajnok lett, ezen kívül hazánkban és külföldön is eredményesen képviselte a Hévízi Sportkört.

Szüts Mátyás a legeredményesebb íjászként részesült elismerésben. Diákolimpiai régiós versenyeken 4 ezüstérem, a Diákolimpia Országos Bajnokságban 3.hely, Pálya Országos Bajnokságban 1.hely birtokosa, az elmúlt évtől a Magyar Íjász Szövetség Junior Válogatottjának tagja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cimkék

sport