MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Bronzérem Hévízre, Zágrábból

Bronzéremmel távoztak Zágrábból íjászaink.

Július 2-án a pályaíjász Közép Európa Kupa horvátországi fordulóján Bencsik Márk kadett kategóriában bronzérmet szerzett.

A Hévíz SK-t három versenyző (Dancsák Dénes,Szüts Mátyás és Bencsik Márk) képviselte.

A rangsoroló versenyen Szüts negyedik,Bencsik hatodik helyen rangsorolt,így ők bekerültek a kieséses szakaszba.Szüts a szlovén Jager Matic-kal került párba,tőle 6-2-re kikapott a szettes rendszerben. Bencsik a budapesti Zoltán Leventével küzdött, 6-0-ra legyőzte, így bekerült a legjobb négy közé.A következő ellenfele a horvát Remar Alen ( aki tavaly abszolút győztes volt a versenysorozatban). Kettő döntetlen szett után, Alen kétszer nyert így 2-6 arányban  Bencsik Márk kikapott. A dobogó harmadik fokáért a Szüts Mátyást kiejtő szlovén versenyzővel kellett megküzdenie.Mivel a teljes magyar csapatból már csak neki volt esélye dobogós helyezésre,ezért a csapattársai együtt szurkoltak és biztatták . Két döntetlen és két győztes szett után 6-2-re megnyerte a küzdelmet és a bronzérem a hévízi versenyző nyakába került.

Egy tartalmas és nehéz edzőtáboron vagyunk túl.Az elmúlt héten technikai problémáink voltak,de szerencsére a verseny idejére elkészültünk és felkészültünk.Az elmúlt versenyen (Arad) arany a zágrábin bronzérmet szerzett  hévízi versenyző a Közép Európa Kupasorozat alatt. Célunk hogy az összesítésben is jól szerepeljünk. A tanúságokat levontuk,a versenyzőkkel a hibákat átbeszéltük, kielemeztük. A további feladat ezek kijavítása és felkészülés a Duna kupára és a Kupasorozat záró versenyére,illetve az Országos Bajnokságra.

 

Forrás: Bencsik Péter (Hévíz SK Elnök)