MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Exkluzív bál Fábryval

A békebeli idők polgári hangulatát idézi majd az első Festetics Farsangi Bál, amellyel Hévíz hagyományt szeretne teremteni.

fürdőváros már a múlt századelőn is kultúrális és társasági életéről volt híres, szinte nem volt olyan jelentős mûvész vagy közéleti személyiség Magyarországon, aki ne járt volna a zalai településen, pláne báli időszakban.

 

Most ezt a milliőt szeretnénk megidéznia február 14-i első Festetics Farsangi Bálon, amely exkluzív és elegáns szórakozást kínál helyieknek, megyebelieknek és turistáknak egyaránt.

 

A sportcsarnokot több ezer méter textíliával burkolják, s több ezer szál virág is hozzájárul majd a különleges hangulathoz. A hölgyeknek sminkszobát, az uraknak pedig szivarszobat alakítanak ki.

 

A vendégek folyamatosan változó fénytechnikát csodálhatnak majd: minden programnál más-más világítás bíztosítja a különleges hangulatot, amelyhez az est sztárvendégei is hozzájárulnak.

 

A bálon mások mellett fellép Fábry Sándor, Kapócs Zsóka ás Peller Anna is.

 

Eddig ilyen minőségû bál nem volt a városban, s ez a megállapítás nem csak a külsőségekre igaz, hiszen a vacsora is különleges lesz. A Vigadó 1900-as évek elejéről származó ételsorát alakította át  a mai kor izlése szerint a Macchiato catering csapata. 

 

A menüsor leírása viszont az eredeti nyelvezetet tükrözi, lesz például marhának húsa Gundel módon vagy saláta francziásan.

 

Forrás: Zalai Hírlap - Varga Lívia

/storage/media/attachments/files/festetics_bal.pdf

 

 

Cimkék

bal farsang kultura polgármester