MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Adj helyet magad mellett – Hévízen

Hévíz első alkalommal csatlakozott a Magyar Dal Napja elnevezésû országos programsorozathoz. A szeptember 10-én, úgynevezett nulladik napon megrendezett program - most már szokásosan – nagy tömegeket mozgatott meg a városban. Hévízek, környékbeliek és külföldiek egyaránt jól szórakoztak az igényes és újszerû rendezésû programon, melynek ötlete és szervezése a hévízi Festetics György Mûvelődési Központot dicséri.

Új helyszínen a városi nagyparkolóban állították fel a koncertsátort, amely a 80 négyzetméteres színpaddal együtt összesen 800 négyzetméteres lefedés volt. Szükség is volt rá, mert a 19.00 órakor kezdődő Bikini koncertre megtelt a sátor, és az egész parkoló.

A program már délután kezdődött, helyi zenekarok fellépésével, de kétségkívül a Bikini szuperkoncert volt az, amely a legtöbb embert érdekelt. A zenekar eljátszotta valamennyi ismert dalát: „Mielőtt elmegyek”, „Ki visz haza”, „Közeli helyeken”, stb. Hatalmas hangulatot csinált az „Adjon az ég mindig jobbat” címû slágerük, ám nem lett volna igazán felejthetetlen este, ha az első alkalommal megrendezett hévízi Magyar Dal Napját nem a csodálatos „Adj helyet magad mellett” hallhatatlan sorai zárják.

-          Hatalmas élmény már az is, hogy ilyen technikát, színpadot építenek Hévízen! A Bikini a legjobb magyar rock zenekar, sok koncertjükön voltam, örülök, hogy most itt látjuk őket! D. Nagy Lajos igazi példakép, a koncert pedig elképesztő élmény volt! – mondja egy hévízi fiatal, akik az utóbbi időben rendezett szinte valamennyi hévízi koncerten jelen voltak, de véleménye szerint a Bikini volt eddig a legjobb.

A koncerten Papp Gábor, Hévíz polgármestere is ott volt, családjával.

-          Nagyon szeretem a Bikinit, feleségemmel és gyermekeinkkel együtt voltunk már tavaly is egy koncertjükön.  – mondta a polgármester. - Örülök, hogy ennyien eljöttek, hogy együtt élvezhettük az igazi rock slágereket, együtt ünnepelhettük a Magyar Dal Napját. Nagy öröm az is, hogy a rendezvény rendben, tisztán és kulturáltan zajlott. A koncerten majdnem utolsóként játszotta a Bikini a kedvenc dalomat, az „Adjon az ég mindig jobbat”, ezt kívánom a rendezvény valamennyi résztvevőjének!

Nézze meg galériánkat!

 

Cimkék

fesztivál sztárvendég