MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Idén is lesz nyári napközi

Az önkormányzat idén is szervez nyári napközit.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Hévíz Város Önkormányzat nyári napközi táboros ellátást szervez azoknak a 6 és 14 éves kor közötti hévízi lakcímmel rendelkező vagy a Hévízi Illyés Általános Iskolába járó gyermekeknek, akiknek az elhelyezését a szülők nem, vagy csak nehézkesen tudják megoldani a nyári szünidőben. A napközi 2018. július 02. és augusztus 17. között várja a gyermekeket az Illyés Általános Iskolában (8380 Hévíz, Kossuth u. 2.).

Az étkeztetés napi 3 alkalommal a GAMESZ konyháján megoldott, 440.- Ft/nap áron. A befizetéseket havonta előre kell teljesíteni! Maga a napközi szolgáltatása díjtalan. Képzett pedagógusok foglalkoznak a napközisekkel hétköznapokon 8.00-16.00 óráig. Kézmûves foglalkozásokon, mozi-látogatáson vehetnek részt a gyermekek.

Jelentkezni a jelentkezési adatlap kitöltésével lehet, amelyet legkésőbb 2018. május 22-ig kell visszajuttatni a Hévízi Illyés Gyula Általános Iskolába.

Adatlap átvehető az Illyés Általános Iskolában, vagy letölthető a www.heviz.hu/onkormanyzat és www.illyes-heviz.hu weboldalról.

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy minden héten hétfőn szükséges az érkező gyerekeknek leadniuk egy egészségügyi nyilatkozatot a napközit vezető pedagógusok részére. A nyilatkozat tartalma megtekinthető a jelentkezési adatlapon.

Kérjük, szíveskedjenek a jelentkezést körültekintően átgondolni!

 

Hévíz, 2018. május 08.                                            

 

                                                                                    Papp Gábor

                                                                                     polgármester