MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Közlekedj ÖKOSAN -Európai Mobilitási Hét

Az Európai Unió Környezetvédelmi Biztosa és a nemzetközi szakmai szövetségek támogatásával 2011-ben tizedik alkalommal rendezik meg a fenntartható városi mobilitás céljait szolgáló Európai Mobilitási Hetet szeptember 16. és 22. között. Az eseménysorozat magyarországi programjait a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogja össze, amelyhez Hévíz is csatlakozott.

Ennek keretében a Hévízi Önkormányzat, a Festetics Mûvelődési Központ aktív közremûködésével, egyhetes rendezvénysorozatot szervez Hévíz: "Közlekedj ÖKOsan" központi jelmondat jegyében. Akadályversenyek,
alternatív közlekedési eszközök bemutatója, bábelőadás, közös biciklizés, kerékpáros bemutató és sok egyéb színes program szerepel az egyhetes rendezvénysorozat repertoárján. Programjainkkal igyekszünk a jövő nemzedékét megcélozni, a környezettudatos életmód népszerûsítését így elsősorban az óvodások, az általános iskolások és a középiskolások körében szeretnénk népszerûsíteni.
 Igyekszünk számukra megmutatni azt a lehetőséget, hogy nem csak gépkocsi igénybevételével lehet közlekedni, hanem kerékpárral, rollerrel, gördeszkával vagy éppen görkorcsolyával, mellyel környezetünket is mentesíthetjük a káros anyagoktól.
 

Cimkék

közlekedés