MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Megnyílt a jégpálya!

Az adventi időszakhoz, illetve a téli hónapokhoz kötődően ismét mûködik a jégpálya a piactér területén.

Megnyílt a jégpálya!
Az adventi időszakhoz, illetve a téli hónapokhoz kötődően ismét mûködik a jégpálya a piactér területén.
A jégpálya nyitva tartása:
Hétköznap 10.00-20.00 óráig, hétvégén 9.00-20.00 óráig tart nyitva, kivételt képeznek a pálya karbantartási időszakok. (Részletek http://www.heviz.hu/hirek/ujra-jegpalya/ linken érhetők el.)

A jégpálya használatai díja 400 Ft+ ÁFA.
A Hévízen lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező a jégpályát ingyen használhatja. A hévízi lakóhelyet vagy tartózkodási helyet lakcímkártyával kell igazolni.
Ingyen használhatják a jégpályát a nem hévízi, ám a hévízi oktatási intézményekben tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok. Ők diákigazolvánnyal tudják igazolni az ingyenes belépésre való jogosultságukat.

Ugyancsak ingyenes a jégpálya azoknak a nem Hévízen lakó és nem is Hévízen tanuló gyerekeknek, akiknek nagyszülei hévízi lakosok. A gyermekek ez esetben nagyszülői kísérettel, a nagyszülő által felmutatott, a nagyszülő nevére kiállított hévízi lakcímkártyával vehetik igénybe a jégpályát.
A hévízi közoktatási intézmények számára a jégpálya használata ingyenes.
Nem csak a korcsolyázókat, hanem minden szórakozni vágyót is várunk a piactérre, hisz a jégpálya területe hétvégenként koncert helyszínként szolgál: folyamatosan zajlanak a Hévízi Adventi Jégünnep színes programjai: nagykoncertek, táncbemutatók, színpadi mûsorok. És természetesen a tél elmaradhatatlan kellékei: a sült gesztenye és a forralt bor sem hiányoznak.

Hévíz város egész területén a 2011.november 26-tól 2012. március 1-ig tartó időszakban a parkolás ingyenes!

Cimkék

advent