MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Országos bajnokságra készülnek ökölvívóink

A Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztályának versenyzői szeptemberben újabb rangos tornákon vettek részt.

A bokszolók első körben a 16. Nemzetközi Paks Kupán mérhették össze tudásukat 17 klub 72 versenyzőjével. Kökösi Virág egy nálánál három évvel idősebb Európa-bajnok hölgy ellen lépett ringbe, bemutató mérkőzése alkalmával. A menetek alatt Virág kiemelkedő teljesítményt nyújtva, végig partiban az ellenféllel, újfent méltó harcosként adott tanúbizonyságot tehetségéről. A meccs végeredménye döntetlen lett, így mindkét versenyző aranyéremmel gazdagodott.

A szakosztály tagjai közül ifj. Pintér Sándor első találkozója alkalmával egy nagy tudású román ellenféllel lépett fel a szorítóba. Sanyi támadó szellemben, technikai tudását csillogtatva, egyhangú pontozásos győzelmet aratott; a versenyen a döntőig verekedte magát. A második menetben azonban sajnálatos módon bokasérülés miatt fel kellett adnia a versenyt, így ezüstéremmel zárta a tornát.

Az Érden rendezett régiós versenyen Kökösi Virág egy hazai versenyzővel bokszolt, ahol fölényes tudását megmutatva, aranyérmet szerzett.

A Hévízi Ökölvívó Szakosztály versenyzői gőzerővel készülnek a női és férfi Országos bajnokságokra, szoros együttmûködésben a Nagykanizsai Botos András Ökölvívó akadémiával, akikkel közös versenyzők, jövőbeni mérkőzéseken való indítása került ismét kilátásba.