MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Sikeres bemutatkozás Milánóban

Magyarország több mint gondolnád! címmel rendezett turisztikai konferenciát Milánóban a milánói magyar főkonzulátus, melyre Hévíz is meghívást kapott.

A termál- és gyógyfürdőket, a balneoterápiát, turizmust és építészetet középpontba állító szakmai találkozón Timaffy Judit Vilma, a Milánói Főkonzulátus főkonzulja és dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára is részt vett, városunkat a szervezők meghívására Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester képviselte.

Hévíz prezentáció keretében mutatkozott be, a média élénk érdeklődése mellett kísért szakmai napon komoly figyelmet vívott ki a hévízi gyógy-tavat, annak gyógyhatásait bemutató előadás. Olaszország termál- és karsztvizekben ugyan gazdag, ám a Hévízről bemutatott lehetőségek új távlatokat nyithatnak az ottani és a hazai gyógyászat, valamint a beutaztatás tekintetében – hangzott el a hévízi előadás nyomán.

Egyedi lehetőségeinek bemutatása nyomán Hévíz meghívást kapott az október elején Jerevánban rendezendő hidro- és klímaterápia világkonferenciára.

A szakmai napon részt vett a milánói kereskedelmi- és iparkamara elnöke is, aki magyar befektetési lehetőségeket feltérképező, Magyarországra tervezett szakmai útjuk sorába felvette Hévíz városát is.

A konferencián az olasz Castellammare városának alpolgármestere pedig a termál-turisztikai kapcsolat kiépítésének igényével szeretné felkeresni Hévíz városát.