MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Történelmet írt a Hévízi Forrás

Újabb két évig a Pannon Lapok Társasága Maraton Lapcsoportja adja ki és készíti Hévíz újságját, a Forrás címû kétheti lapot.

A szerződést tegnap írták alá a fürdővárosban.

A Fejér, Vas, Veszprém és Zala megye napilapját is kiadó PLT közbeszerzési eljárás során nyerte el a hévízi megbízást, s mint Papp Gábor polgármester mondta, ennek előzménye a többéves, rendkívül sikeres közös munka, hiszen a Forrás 2012-ben indult, már akkor is a Pannon Lapok Társasága Maraton Lapcsoportjának gondozásában. 

- Talán történelmet is írtunk ezzel – fogalmazott Papp Gábor -, hiszen Hévíz város lapja tartalmában és megjelenésében más települések számára mintaként, példaként szolgál. Korábban egy-egy évre szóló szerződést kötöttünk a PLT-vel, ám az együttmûködés pozitív tapasztalatai alapján, a testület egyhangú döntésével, ezúttal két esztendőre írjuk alá a megállapodást, s mi még ennél is hosszabb távon gondolkodunk, akár bekapcsolva a térséget is. 

A Forrás készítésének minden fázisát – a szerkesztéstől a nyomdai munkán át a terjesztésig – a kiadó munkatársai végzik. Szabó Miklós, a PLT ügyvezető igazgatója, az ügyvezetés elnöke kiemelte, a hévíziek elfogadták s megkedvelték a lapot, s öröm, hogy azok is így gondolják, akik döntenek a sorsáról. 

- A PLT történetében a hévízi egyike volt az első önkormányzatoknak, amely bizalmat szavazott lapcsoportunknak – emlékeztetett Szabó Miklós. - A helyi történésekhez mi hozzáadjuk szakmai tudásunkat, a professzionalizmust, s mivel nagy volumenben dolgozunk, ajánlataink kedvezőek a helyhatóságok számára. Ha a Forrás terjesztési területének szélesítéséről van szó, rajtunk nem múlik, örülünk, ha a város újabb kihívások elé állít bennünket e tekintetben is.

Kázmér Judit, a PLT stratégiai ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, modellértékû a személyes kapcsolat a PLT és Hévíz között.  

- Az önkormányzat munkatársai megkönnyítik a lapkészítést, hiszen jó témaajánlatokat kapunk tőlük, olyan felvetéseket, amelyek érdeklik a helyieket.  

A Maraton Lapcsoport négy megyében 13 ingyenes lapot ad ki, ezek összesen mintegy 320 ezer példányban jelennek meg, s ezzel 730 ezer olvasót érnek el Zala, Veszprém, Vas és Fejér megyében. Heffler György, a Maraton Lapcsoport ügyvezető igazgatója hozzátette, a Hévízi Forrás dizájnját követve a múlt héten megjelent a legfiatalabb kiadvány, a Litéri Hírmondó első száma. Ezzel, több város után, már egy község helyi lapját is a PLT adja ki.  

Forrás: Varga Lívia

Cimkék

Forrás újság