MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Vihar kárral kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Hévíziek!

 

Hévíz Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a város lakosságát, hogy a Hévíz városára június 5-én vasárnap lezúdult hatalmas mennyiségû csapadék okozta károk elhárítása elkezdődött.

Az önkormányzat a Keszthelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel, a Zala Megyei Kormányhivatal Védelmi Irodájával, a Hévízi Önkéntes Tûzoltó Egyesülettel, a GAMESZ-szel, a DRV Zrt. szakembereivel és helyi vállalkozással karöltve folyamatosan méri fel a károkat, térképezi fel a problémás területeket, ezzel párhuzamosan végzi a szükséges kártalanítási és fertőtlenítési mûveleteket.

Városunk útjai teljes mértékben járhatóak, a parkolók használhatóak, intézményeinkben zavartalan munka folyik.

Hévíz Város Önkormányzata ezúton kéri a lakosságot, hogy a házaknál keletkezett hordalékanyagot a házaik előtt halmozzák fel, annak elszállításában, a területek fertőtlenítésében az Önkormányzat segítséget nyújt.

Ez irányú igényét kérjük, mindenki a 06-30-678-1988-as mobil számon, vagy a 83-500-878-as vezetékes telefonszámon jelentse be!

Városunk területén előre láthatólag szerdáig a parkolás ingyenes lesz, ez idő alatt a város teljes területét megtisztítjuk, és szükség szerint fertőtlenítjük.

Türelmüket, megértésüket, együttmûködésüket ezúton is köszönjük!

 

Papp Gábor sk.

polgármester