MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévízi Konzultáció

A Hévízi Konzultáció sorozat keretében a közelmúltban a TDM egyesületben tagsággal rendelkező, melegkonyhás vendéglátó egységet mûködtetőket invitálta kötetlen beszélgetésre Papp Gábor polgármester, Pusztai Erzsébet, a TDM egyesület elnöke, valamint Karádi Szabolcs, az e területért felelős elnökségi tag.

A meghívottak mintegy fele élt a párbeszéd lefolytatásának lehetőségével. A megbeszélés alapvető célja az volt, hogy megvizsgálják: a város, az egyesület és a gasztronómiai egységek képviselői között milyen plusz együttmûködési formák lehetségesek az év során akár a városban zajló programokat, akár az egységek reklámozását, akár a Hévíz Kártyához való kapcsolódást illetően.

Többek között elhangzott: a vendéglátósok szívesen vennének részt a város nemzetiségi programjaiban, a külön az ezekre az alkalmakra összeállított kínálattal, kipakolási lehetőséggel, egyéni kitelepülésekkel, de az egységek reklámozásával kapcsolatban is felmerültek javaslatok. Elhangzott: a TDM egyesületi tagság lehetőséget kínál a konkrétabb együttmûködésre, így arra biztatják az egységek képviselőit: éljenek az egyesületi tagságból fakadó előnyökkel, lehetőségekkel.

 

Cimkék

hevizi konzultácio