MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ovisok a Hévíz-Balaton Airport reptéren

Százötven utassal a fedélzetén és több tucat óvodás ujjongásától kísérve szállt föl ma a Hévíz-Balaton Airportról a Lipcse-Berlin utasszállító gép.

Az óvodások a vonyarci ovi középső- és nagycsoportosai voltak, akik korábban azzal a kéréssel fordultak Papp Gábor hévízi polgármester felé, hogy megtekinthessék a nemrég újra nyitó repteret, és lehetőség szerint egy gép landolását vagy érkezését.

A kérésnek eleget téve az óriási izgalommal érkező gyerekeket Benkő Attila, a Hévíz-Balaton Airport Kft. ügyvezetője fogadta, aki alig győzött válaszolni az apróságok záporozó kérdéseire. A gyerekeknek már a terminálon való átjutás is érdekes és főként izgalmas volt, hát még, amikor a reptér teraszáról szemlélhették a hatalmas utasszállító gépet. Miután a Hévíz-Balaton Airport határállomás is egyben, sok magángép intézi itt a schengeni határ átlépéséhez szükséges engedélyét; így az ovisok az ez ügyben le- és felszálló magángépeket is láthattak.

A legnagyobb élmény mégis az volt, amikor végre felszállt a járat – a kicsik visszaszámlálást rendeztek az utolsó percben, és tapssal, ujjongással kísérték végig a gép indulását.

Nézze meg galériánkat!

 

Cimkék

ovoda reptér vendégül lát