MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Tömeges oltás Hévízen

Március 6-án tömeges oltás lesz Hévízen

Tömeges oltás Hévízen!

Tisztelt Hévíziek, környékbeliek!

 

Március 6-án, szombaton Hévízen, a gyógyfürdő kórház Fedett Fürdő épületében  (Hévíz, Schuhof sérány 1.) tömeges oltás indul hévízi és környékbeli lakosok részére.

Az oltásra azokat várják, akik korábban már regisztráltak, és oltási behívójukról  TÁJÉKOZTATÁST KAPTAK SMS-BEN, LEVÉLBEN, VAGY BÁRMELY MÁS, HIVATALOS FORMÁBAN.

Kérünk minden érintettet, hogy az oltási behívójában szereplő időpontra érkezzen, betervezve az utazási, parkolási, oltópont megközelítési időt is!

Hévíz városa az oltásra autóval érkezők számára biztosítja az ingyenes parkolási lehetőséget a Rákóczi (sétáló utca) és az Erzsébet királyné utcában. A Festetics téren a parkolás nem lehetséges! A Rákóczi utca megközelítése a Széchenyi utca felől történik.

A parkolásban, eligazodásban rendőrök, polgárőrök, közterület-felügyelők segítik az érkezőket, ők, valamint a területen lévő térfigyelő kamerák a rendezett parkolást is figyelemmel kísérik.

Behívó nélkül érkezőket az oltásban részt vevő egészségügyi személyzetnek NEM ÁLL MÓDJÁBAN beoltani!

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy fegyelmezetten, a behívója szerinti időpontban érkezve, maszkot viselve, a megfelelő távolságokat betartva vegyen részt az oltásban!

 

Hévíz Város Önkormányzata