MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A nők gondoskodását, szeretetét köszönték meg
Nőnapon megköszönjük az édesanyáknak, hogy megszültek és felneveltek minket. A feleségeknek, hogy értünk élnek, szeretnek, gondoskodnak rólunk és gyermekeinkről.
  • A lányainknak, hogy kedvességükkel, okosságukkal büszkévé teszik az apai szíveket. A munkatársnőinknek, hogy precíz munkájukkal, lelkiismeretes hozzáállásukkal segítik a mi munkánkat. Az idős hölgyeknek, nagymamáknak a szeretetükért, példamutatásukért – mondta a városi nőnapon a hévízi hölgyeket köszöntő beszédében Papp Gábor polgármester.

A sportcsarnokban rendezett nőnapi ünnepségre nagyon sokan fogadták el az invitálást, remek hangulatban tölthették a délutánt Hévíz szebbik nemének képviselői.

A vendégeket köszöntő polgármester hangsúlyozta: Hévíz rengeteget köszönhet a hölgy polgárainak.

  • Gyógyászatból és a vendéglátásból élünk, mindkét területen nagy szükség van a hölgyek kedvességére, gyengédségére, odafigyelésére. Ahhoz, hogy vendégeink szeressék is városunkat és elégedetten távozzanak tőlünk, nagy szükség van női gondolatokra, ötletekre, a női kéz gondoskodására, csinosítására.

Bagdy Emőke pszichológust idézte: „Állítom, hogy a férfi a teremtés koronája! Lehet és legyen is a teremtés koronája - feltéve, ha mi nők koronázzuk meg. Csak akkor lehet a férfi a teremtés koronája, ha élete párját ő is királynővé koronázza.”

A polgármester jelképesen átnyújtotta a jelenlévő hölgyeknek a város virág ajándékait, majd Egyházi Géza mûsorával és jó hangulatú, szerény vendégséggel zárult a városi nőnap.