MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Adventre készül a város

Új kandeláber díszekkel és fényekkel, a jégpálya megnyitásával, jótékonysági süti vásárral, sokrétû programmal készül az advent, azaz a várakozás időszakára Hévíz.

Hét végén már kigyúlnak az ünnepi fények a városban; a városüzemeltetés munkatársai hetek óta készítik a közterületeket, az utcákat ara, hogy a kellő pillanatban ünnepi fénybe burkolják Hévízt. A TDM egyesület adventi kirakatszépítő verseny hirdetésével az üzletek, szállodák, éttermek bevonásával segít abban, hogy mind szebbé varázsolhassuk városunkat a következő hetekben.

December 5-én, ismételten Mikulás-ajándékként, megnyitja kapuit a jégpálya is, mely egészen március 31-ig fogadja a vendégeket. A jégpályát a hévíziek – lakcímkártya vagy személyi igazolvány felmutatásával – most is ingyen használhatják, de a hévízi nagyszülők is térítésmentesen hozhatják le akár nem hévízi unokáikat is a pályára, a feltétel ez esetben is mindössze a nagyszülő hévízi itt tartózkodását igazoló irat.

A mûvelődési központ minden adventi vasárnapon a Festetics téri karácsonyfánál gyertyagyújtási ünnepet tart, mely jótékonysági süteményvásárral egészül ki. A felajánlásokat halmozottan hátrányos helyzetû gyerekek és családjaik támogatására fordítják.

Minden adventi hétvégén játszóház, kézmûveskedési lehetőség, koncertek, borházak, karácsonyi árusok várják a közönséget.

Részletek a programok menüpont alatt!