MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ajándék az elsősöknek

Ötvennégy kiselsős kezdte meg tanulmányait az idei tanévben az Illyés-iskolában.

Őket, szüleiket, az intézmény tanulóit tegnap ünnepélyes tanévnyitón köszöntötte Papp Gábor, Hévíz polgármestere és Simonné Gál Gyöngyi, az iskola igazgatója.

A kicsik megilletődötten vették át a polgármestertől és a képviselő-testület jelen lévő tagjaitól azokat az ajándékokat, melyeket az önkormányzat jóvoltából és támogatásával az iskola állított össze számukra, s melyek remélhetőleg hasznosak is lesznek a tanév során mindannyiuknak.

A diákokat az iskola vezetője is köszöntötte, aki a szülőket az évnyitó alkalmával hasznos tudnivalókról is tájékoztatta. Többek között kiemelte: ettől az évtől már nemcsak az első, de a második osztályosok számára is ingyenessé váltak a tankönyvek, felmenő rendszerben folytatódik a mindennapos testnevelés bevezetése, és természetesen mindent elkövetnek a szülőkkel együtt azért, hogy a nyolcadikosok számára jól sikerüljenek a felvételi vizsgák, hiszen  rájuk most már nagyon komoly feladatok várnak.

A tanévnyitót kulturális mûsor színesítette, s a diákok birtokukba is vették a tantermeket, ahol tegnap már a „bemelegítő” órákat is megtartották.

Nézze meg galériánkat!