MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Báloztak a tűzoltók

Idén tizenötödik alkalommal báloztak a zalai tûzoltók Hévízen.

Az évenként megrendezésre kerülő esemény idén is jó hangulatban, közel kétszáz fő részvételével zajlott a korábbiaktól eltérően 2015-ben a hévízi Hungest Hotel Panorámában.

Az elmúlt tizenöt évhez hasonlóan idén is a Zala Megyei Tûzoltószövetség által szervezett bálon a hivatásos és önkéntes, valamint a nyugdíjas tûzoltók és különböző mentőszervezetek és társszerveink családtagjaikkal, baráti társaságaikkal vettek részt.

Az eseményt Egri Gyula tûzoltó ezredes a rendezvény védnöke, Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg. Az igazgató úr beszédében kiemelte, hogy a 2014–es év Zala megyében tûzoltói beavatkozásokkal, eseményekkel teli év volt a szélsőséges időjárásnak köszönhetően. A tavalyi évben végrehajtott eredményes munkát megköszönve, jó szórakozást kívánva adta át a szót Strázsai Zoltánnak. A Zala Megyei Tûzoltó Szövetség elnöke megköszönte a szépszámú részvételt és a Tûzoltószövetség támogatására felajánlott nagyszámú tombolatárgyat.

Az ünnepélyes megnyitó részeként a Rezidance tánccsoport táncait tekinthette meg a bálozó közönség, akik háromfajta különböző koreográfia alapján adták elő produkciójukat. Az este során svédasztalos vacsora, éjfél előtt nem sokkal pedig tombolahúzás színesítette a bál programját. Az este jó hangulatban telt, a bál valamennyi résztvevője jól érezte magát. Fotó: Cseresznyés Dániel tûzoltó hadnagy - olvasható a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Forrás:http://zala.katasztrofavedelem.hu/

Cimkék

bal tûzoltó