MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Csoki csoda Hévízről

Október 22-től Hévízé a főszerep Erfurtban, a Culinary Olimpián.

Az 54 nemzetet, 540 egyéni kiállítót felvonultató, a világ legnagyobb gasztronómiai kiállításán és kulináris versenyén ugyanis Hévíz városa képviseli hazánk értékeit a Hungarikumok bemutatásával.

Az olimpiát az önkormányzat támogatja, azon évek óta sikerrel vesznek részt hévízi szakácsok, versenyzők, a város számára az ez évi megjelenés különösen megtisztelő, városunk által mutatkozhatnak be a magyar kultúra évezredes értékei, a magyarság szellemi és anyagi alkotásai, ember alkotta és természet adta értékei.

Mindezek mellett városunk egy különleges alkotással is felhívta magára a figyelmet: a Festetics téren található, tófürdőt ábrázoló bronz makett csokoládéból készített változatát vitte el a kiállításra Miklós Beatrix csapata. A Magyar Gasztronómiai Szövetség alelnökeként is tevékenykedő gasztronómus elárulta: a csokoládé makettet Veres Ferenc, a Helios Hotel szakácsa készítette el, de sok segítséget kaptak a Panoráma Hoteltől is.

Büszkék lehetünk arra, hogy Hévíz híres gyógyászata, turisztikai értékei mellett gasztronómiai csodáival is elkápráztathatja Európa közönségét, elismerés és köszönet illeti a magyar csapatot, a csapattagok munkáját, elkötelezettségét, kitartását!