MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Dévai árva gyermekeket láttak vendégül

Dévai árva gyermekeket fogadott és látott vendégül az önkormányzat ma. A dévai Szent Ferenc Alapítvány 15 erdélyi árva fiatal nyaralását segítendő, zalai látogatásra hozta el a gyerekeket, akik Vonyarcvashegyi, kehidakustányi kirándulás mellett Hévízre is ellátogattak.

A Hotel Aquamarinban Őry Rozália kabinetvezető és Halász Gábor, a Festetics Mûvelődési Központ igazgatója fogadta a kis csapatot, akiket az önkormányzat finom ebédre, majd a hotel fürdőjét kihasználva, fürdőzésre is meghívta.

A Böjte Csaba által koordinált alapítvány munkája, neve garanciát jelentett Hévíz számára, hogy a város e nemes ügy mellé álljon – jelezte a kabinetvezető asszony.

A vendéglátás kapcsán Papp Gábor polgármester úgy fogalmazott: a határokon túli magyarokkal a város szorosabb kapcsolatot szeretne ápolni, ezért is tartotta fontosnak e programba való bekapcsolódást. Papp Gábor elárulta: Hévíznek jelenleg Dunaszerdahellyel formálódnak kapcsolatai, de szívesen nyitna a város más, határon túli magyar település felé is.

Cimkék

déva vendégül lát