MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Dupla országos diákolimpiai bajnoki cím Hévízre

Szombaton Gödöllőn rendezték meg az íjász diákolimpia országos döntőjét.

A végső megmérettetésen közel 170 íjász vett részt. A versenyszabályok szerint egy régiós forduló és az országos döntőn lőtt eredmény összesítése adta a végső sorrendet.A Hévíz SK versenyzői az olimpiai serdülő és kadett kategóriákban indultak. Mindkét korosztályban 14-14 fő volt az induló létszám. A Kalocsai forduló kiemelkedően sikerült, Szüts,Dancsák és Bencsik is dobogós helyezéssel végzett, így a döntőn is esélyesként indultak.(A három versenyzőből csak ketten tudtak elindulni a döntőn egyéb elfoglaltság miatt ) Dancsák Dénes már az első sorozatban a 360 pontból 340 lőtt,18 ponttal többet mint a második helyen álló Hetényegyházi versenyző. A második szettben még javított egy pontot,így a döntő fordulóban 681 ponttal végzett,jelentősen elhúzva a mezőnytől.Összesítve is aranyérmet szerzett.

Szüts Mátyás a régiós versenyeredményével négy pont előnnyel indult. Az első szettben 332 kört lőtt,míg Budapesti ellenfele 340 kört,így 4 ponttal hátrébb került Mátyás. A második szettben kiéleződött a verseny,fej-fej mellett haladtak, de Mátyás 6 körrel többet lőtt ,megfordította a versenyt,így két ponttal verte meg összetettben ellenfelét.

Mindkét versenyző mint mentálisan mint fizikálisan felkészült a döntőre. Az ellenfél kellő tisztelete ,a végsőkig küzdeni akarás , a sport iránti kellő alázat meghozta a várt eredményt.

A dupla diákolimpiai országos bajnoki cím ismét egy olyan elért eredmény amelyre méltán büszkék lehetünk.

A továbbiakban az edzőtáborra készülünk,illetve a Közép Európa Kupa fordulóira.