MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Éremeső íjászatban

Az elmúlt év végén Győrújbaráton a Terem OB kvalifikációs versenyről két arany (Szüts,Bencsik) és egy bronzéremmel (Dancsák) távozhattak a Hévíz SK versenyzői.

 A Magyar Íjász Szövetség 2015. évi  évértékelő gáláján adták át az éves elismeréseket és hirdették ki a versenysorozatok eredményeit.

 

A Hévíz SK két íjásza a három fordulós országos pálya Grand Prix versenysorozat serdülő korosztályában kapott díjat. Bencsik Márk arany, Dancsák Dénes ezüstérmet szerzett.

 

2016.01.10-én Budapesten került megrendezésre a terem OB kvalifikációs versenye, mely egyben Budapest Bajnokság volt.

Kadett korosztályban Szüts Mátyás aranyérmet szerzett, Bencsik Márk bronzérmes lett, Dancsák Dénes negyedik helyen zárt.

 

Bencsik Péter, a szakosztály vezetője elmondta: elégedett az összesített GP eredményekkel, a tavalyi év munkájának az egyik mérföldköve ez az eredmény.

A téli alapozó felkészüléssel párhuzamosan megkezdődtek a Terem OB-ra történő kvalifikációs versenyek. Mindhárom versenyző a kvalifikációt megszerezte kategóriájában. 

  • A hangsúlyt továbbra is az iskolázásra, a technika elmélyítésére fordítjuk. A lövésciklusokban felismert hibákat folyamatosan javítjuk, illetve különböző taktikákat próbálunk ki versenyszituációban. Fontos hogy mindhárom versenyző tisztában legyen a gyengeségeivel  is,hogy azokat javítva erősséggé lehessen változtatni. A közeljövőben a legfontosabb feladatunk a márciusi OB-ra való felkészülés - jelezte.