MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Exkluzív klubtagság

A kiemelt partneri együttmûködést megköszönve és értékelve exkluzív klubtagsággal lepte meg Papp Gábor polgármestert a Zala Springs Golf Resort.

A Social Membership tagság bár számos konkrét előnnyel, kedvezménnyel is jár, annak erkölcsi értéke és elismerése azonban kiemelkedőbb.

A tagságot tanúsító oklevelet Szili Balázs értékesítési és marketing igazgató adta át a polgármester részére, jelezve: az elmúlt évek kiváló együttmûködését ismeri el és köszöni meg társaságuk ez által, s bízik benne, hogy a következő években is élénk kapcsolatot ápolhatnak mind a polgármesterrel személyesen, mind a hévízi önkormányzattal.

Papp Gábor polgármester megtisztelőnek nevezte az exkluzív tagságot, az együttmûködést tekintve az egyik legsikeresebbnek a magyar női kézilabda válogatott Zala Springs Golf Resort-beli látogatását nevezve. Mint mondta: a jövőben is szeretnék bevonni a hévízi kínálatba a golfpálya nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, hiszen a város számára fontos a környék turisztikai- és sportkínálatának mind teljesebb körû bemutatása és igénybe vétele.