MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Forgalmirend-változás, ivóvíz hiány

Tisztelt Lakosság, tisztelt Vendégek!

A város fő útvonalának felújítása során a jelenleg zajló munkálatok nyomán forgalmirend-változásra és időszakos ivóvíz hiányra kell számítani.
A Széchenyi utca– Kossuth utca kereszteződés alatt húzódó ivóvízvezeték kiváltásának elvégzéséhez az érintett kereszteződésben ideiglenes forgalmirend-változást vezetünk be 2017.11.21. – 11.28. között.
A Széchenyi utcáról nagy ívben a Kossuth utcára történő fordulás nem lesz lehetséges, illetve a Kossuth Lajos utca Polgármesteri Hivatal előtti részt lezárják a munkálatok idejére, így a Széchenyi utcára a kihajtás a Kossuth utcáról nem lesz engedélyezett.
Kérjük, az érintett részen fokozott figyelemmel közlekedjenek, a forgalmirend-változásról a kihelyezett táblák adnak tájékoztatást.
A vízvezeték kiváltási munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés, zavarosabb víz jelenléte előfordulhat, ebben az esetben kérjük az üzemeltető DRV Zrt.-t a 06-40/240-240 telefonszámon értesíteni szíveskedjenek.
Napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig lesz.
November 22-én, szerdán a Kossuth utcában, a Széchenyi és Honvéd utca közötti szakaszon napközben 8 és 15 óra között vízhiány lesz!
Érintett terület az iskola, a posta, a gyógyszertár, az Abc és a fölötte lévő társasház. Az önkormányzat a Széchenyi utcáról kapja a vizet ebben az időtartamban, a GAMESZ konyha pedig a Honvéd utcáról jut vezetékes vízhez.
Ivóvizet ebben az időszakban a település utcáit járó ivóvízszállító tartálykocsikból lehet vételezni, melynek elérhetősége: Nagy Gábor 06-30/288-3406
Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségû lesz.
A felújítási munkák ideje alatt a Honvéd utca felső szakaszán kétirányú forgalom engedélyezett, a Honvéd és a Park utcák teljes szakaszán a parkolás ingyenes!
A jelen munkálatok felelős mûszaki vezetője: Zicsi-Liess Tamás, telefon 06-84/506-191
Felelős építésvezető: Márkus Miklós, telefon: 06-84/501-112
Megértésüket és együttmûködésüket előre is köszönjük!
Az ideiglenes forgalmi rendváltoztatást alábbi vázrajz szemlélteti: