MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Havas Henrik kínos kérdések sorozatában

A hévízi Közéleti Kávéház rendezvénysorozat vendége volt október 5-én, Havas Henrik újságíró, publicista, mûsorvezető. A Festetics György Mûvelődési Központ szervezésében megrendezett est a Városi Könyvtárban került megrendezésre, telt házzal.

Havas Henrikkel Halász Gábor, a Mûvelődési Központ igazgatója beszélgetett életéről, hivatásáról, és elsőként arról, hogy egy magát sikeres embernek valló, az egész ország által ismert (bár vitatott) személyiség, miért is depressziós.

Az újságíró kendőzetlen őszinteséggel nyílt meg a beszélgetés során, mesélt az életútjáról, Forró Tamás kollégájával való közös munkájáról, hogyan váltak a rendszerváltás előtt sikeres rádiós és televíziós mûsorvezetőkké. Halász Gábor kérdezte 6 napos államtitkárságáról a Horn-kormányban, illetve Antall József és Orbán Viktor miniszterelnökökkel való újságírói kapcsolatáról, valamint peréről is melyet jogtalan tandíjszedés miatt indítottak ellene saját tanítványai. Havas Henrik természetesen nem esett zavarba a kérdésektől. Az est során többek között felelevenítette a rendszerváltás környéki, illetve a kereskedelmi televíziók indulás körüli közéleti és politikai hangulatot, szigorúan szubjektív szemszögből. Az író arra a kérdésre, hogy miért rossz a viszonya Vágó István kollégájával, azt a megdöbbentő választ adta, hogy szó sincs szakmai vitáról, feszült viszonyuk oka egyszerûen szerelemféltés. A beszélgetés után Havas megállapította, hogy jól érezte magát a hévízi közönséggel, akik nagy tapssal köszönték őszinteségét.

A hévízi Közéleti Kávéház következő vendége Frei Tamás lesz.

 

 

Cimkék

Közéleti Kávéház Mûvelõdési központ mûvészet