MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ígéretes ökölvívó szezonnyitó a Nyugat-Dunántúli régiós, Hauer Lajos emlékversenyen

Immáron hatodik alkalommal került megrendezésre a hétvégén a Nyugat-Dunántúli ökölvívó klubok egyik legközkedveltebb seregszemléje Szombathelyen, ahol 12 egyesület több mint 80 versenyzője mérte össze tudását.

A Hévíz Sk. ökölvívó szakosztálya ez alkalommal 3 fővel képviseltette magát, serdülő, junior és ifi kategóriában. Kökösi Virág serdülő korosztályban mind a kőszegi mind a soproni ellenfelénél jobbnak bizonyult, bemutató mérkőzésen pontozással és technikai győzelemmel szerzett aranyérmet. Benczik Máté junior korosztályban küzdött, és mint legutóbb most is sikerült győztesként elhagynia a ringet, egyhangú pontozással szerzett aranyérmet. Veterán gladiátorunk Pintér Sándor nem talált kihívóra, így kénytelen a betárazott pofonokat az egri országos seregszemlére tartogatni.

A Hévíz Gladiators beadta nevezéseit az ország egyik legnagyobb számban látogatott ökölvívó kupájára az Egerben megrendezésre kerülő 3 napos Bornemissza és Dobó Kata bajnokságra, ahol az ország legjobb női és ifjúsági ökölvívói lépnek a szorítók közé.