MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ingyenes parkolás az ünnepek idején

Az előző évek hagyományait folytatva advent idején ingyenes lesz a parkolás egész Hévíz területén – többek között erről is döntöttek a képviselők a testület november 27-i, soros ülésén

 A térítésmentes parkolás január 6-ig lesz érvényben.

Elfogadta a testület az Aquamarin Szállodaipari Kft. jövő évi üzleti tervét. A cég – folytatva sikereit – újabb beruházásokat tervez 2015-ben, többek között a külső medence felújítását, valamint több szoba minőségi előrelépést is segítő felújítását tûzték ki célul.

A jogi-, ügyrendi- és szociális bizottság elnöke, dr. Gelencsér Anita arról tájékoztatta a megjelenteket, hogy a képviselők törvényi kötelezettségeiknek eleget téve leadták vagyonnyilatkozataikat a megfelelő határidőre.

Elfogadták az ülésen a Festetics Mûvelődési Központ programtervét. Ezzel kapcsolatban Kepli József János alpolgármester megjegyezte: az eddigi években sok kísérlet történt arra vonatkozóan, milyen jellegû programokra lenne szüksége a városnak és a vendégeknek. A jövő évi terv már ennek kikristályosodása, a tervek maximálisan ennek figyelembe vételével készültek. Jóváhagyták a képviselő-testület 2015. évi programtervét is, az egyes üléseken a napirendeket eszerint tárgyalják majd.