MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

(Jég)Versenyben az iskolások (Galériával)

Mozgalmasan indult a hévízi jégpálya megnyitásának első napja: 270 gyerek lépett pályára néhány óra leforgása alatt, és vállalta, hogy a Hévízi Színpad Egyesület által kiírt, Az év osztálya elnevezésû versengés első fordulóján megméreti magát.

A tanéven átívelő versenyre összesen 12 osztály adta be nevezését az Illyés-iskolából és a Bibóból, akik számára izgalmas, érdekes, mókás programokat állítottak – és állítanak a jövőben is – össze a szervezők.

A verseny célja a legösszetartóbb osztály cím elnyerése, tétje pedig nem más, mint, hogy ki, illetve kik nyerik el a fődíjként felajánlott osztálykirándulást.

Az ügyességi korcsolyaverseny remek feladatokkal várta a diákokat: labdaterelgetés, korcsolyás szlalomozás, „lufi cipelés” párban, fejek között, összekötözött lábbal való korcsolyázás, és sorolhatnánk az érdekes játékokat. A legizgalmasabb próbatétel kétségkívül a limbó volt, amikor az egyre alacsonyabbra állított léc alatt kellett átsiklani korcsolyával – a módszert mindenki maga választhatta meg. Esések, bukfencek, kacagás, hatalmas szurkolás kíséretében dőlt el aztán az első forduló utáni jelenlegi állás: a versenyben 45 ponttal az Illyés-iskola 6.b osztálya vezet,  második helyen a 6.a, harmadikon a 4.b. osztály áll.

A gyerekeket komoly szurkolótábor is kísérte, folyamatosan biztatva a pályán lévőket. Jó volt látni, hogy sok szülő és pedagógus is kísérte az osztályokat, akik a gyerekekkel együtt izgulták,szurkolták végig a vetélkedőt.

A verseny hamarosan karácsonyfa díszítéssel, valamint süti készítő versennyel folytatódik. Utóbbinak nagyon nemes célja is van: az elkészült finomságokból az idősotthonok lakóinak is készítenek és adnak át csomagokat a gyerekek.

Akik most kevesebb pontot gyûjtöttek, azok se keseredjenek el, a lemaradás a következő fordulóban bőven behozható még: a cipősdoboz gyûjtő akcióval, illetve a sütiversennyel sok pontot tudnak még összegyûjteni az osztályok. Ráadásul a cipősdoboz-ajándékok jó helyre kerülnek: azokat rászoruló családokhoz juttatják el az osztályok képviselői az egyesület tagjaival.

Nézze meg galériánkat!

 

Cimkék

jégpálya