MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kökösi Virág aranyérme

Az érdi Batthyány általános iskola és sportiskolában zajló négy napos magyar női elit, ifjúsági, junior és serdülő bajnokságon 59 egyesület 153 sportolója küzdött a legjobbaknak kijáró címekért.

Az eseménynek külön jelentőséget adott, hogy november közepétől rendezik a sportág felnőtt Európa-bajnokságát Szófiában, így az idei 20. jubileumát ülő női Országos Bajnokság mérkőzései, több szempontból is a figyelem középpontjába kerültek a sportágban. 13 klub versenyzői kerültek a döntőbe, köztük csak három fővárosi. A legtöbb versenyzővel (3) az Eger SI jelentkezett, 2-2-vel Vecsés, Debrecen és Nyíregyháza.

A kilenc aranyérem végül kilenc nagynevû klubhoz került, egy kis szakosztály kivételével. A Hévíz Gladiators serdülő korú versenyzője, Kökösi Virág, a nem épp tehetségtelen érdi Csóka Klaudiával vívott hatalmas küzdelmet, aki a haza terep előnyeit élvezve, mindent megtett azért, hogy a nemrég Virág ellen elveszített, diákolimpiai vereségét törleszteni tudja. Egy igen szoros első menet után, Virág megrázta magát és a második menetben, meggyőző technikai tudással, kellő kezdeményező készséggel, átvette a mérkőzés irányítását.

Ezen a harmadik menetben már az a tény sem tudott változtatni, hogy a hévízi versenyző bokasérülés miatt bicegve kellett befejezze a heroikus küzdelmet. A versenybírók 5-0 arányban egyhangú pontozással találták jobbnak a Hévíz SK ökölvívóját. Kökösi Virág ezzel kiköszörülte a 2015-ben a döntő 3. menetében elbukott Országos Bajnokságot, és idén végre aranyéremmel térhetett haza!