MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Labdarúgó edzőknek szerveztek konferenciát

Labdarúgó edzők elméleti és gyakorlati képzése zajlott városunkban.

Peter Hyballa vezető edző részvételével szervezett szakmai konferenciát a labdarúgó edzők részére a Hévíz Sportkör a város önkormányzatával karöltve.

A Hotel Carbonában tartott kétnapos elméleti és gyakorlati képzésre sokan fogadták el a sportkör meghívását, és éltek azzal a lehetőséggel, hogy a profi világból érkezett edző tapasztalatait, tanácsait hallgassák meg és hasznosítsák további munkájuk során.  

A konferencia szervezői a vasárnapi napon születésnapja alkalmából felköszöntötték Herczeg Miklóst, kinek a pályafutása Pacsáról vezetett a Győri ETO-n át a nemzeti válogatottig.

Az elméleti képzés mellett a gyakorlati bemutatón az Illés Akadémia és a Szőcs János Akadémia növendékei segítettek az edzőknek bemutatandó gyakorlati anyag sikeres megvalósulásában. A résztvevőknek szakmai és szervezési oldalról egyaránt kimagasló kiszolgálásban volt részük, visszajelzéseik alapján már készülnek a következő konferenciára, melyre július 4-5-én kerül sorTimo Jankowski részvételével.

Damina László, a Hévíz SK labdarúgó szakosztályának vezetője elmondta: óriási megtiszteltetés volt számukra, hogy Peter Hyballa elfogadta meghívásukat.

- Egy szerény és alázatos embert ismertünk meg személyében, aki nem felejtette el, hogy honnan indult, s hol van jelenleg. Örülök, hogy konferenciánk elérte célját. Külön öröm számomra, hogy az MLSZ edzőképzésért felelős szakemberei is részt vettek a két napos képzésen, s gratuláltak szervező munkánkhoz. Az edzők olyan ismeret anyag birtokába jutottak, mely "kulcs" lesz ahhoz az ajtóhoz, amin be kell csak menniük, s képzettebb, felkészültebb játékosokat fognak tudni felkészíteni erre a gyönyörû játékra – mondta.