MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Meggyőző fölényben a Hévíz Gladiators

A Hévíz SK. Ökölvívó Szakosztálya, mûködése óta először vett részt nemzetközi versenyzőket is felvonultató megmérettetésen.

Az Osztrák-Szlovák-Szerb-Magyar mezőnyben egészen késő estig folytak az összecsapások, ami nem csoda, hiszen a 100 nevezésből 42 pár mérkőzött a legjobbnak járó címekért. Az alapozási időszak közepén sok egyesület gondolja, hogy felméri a versenyszezon kezdete előtt, sportolói fizikai állapotát, mentális felkészültségét. Ezért egy ilyen mérkőzés egyúttal erőpróba is, seregszemle ahol a klubok megmutatják éppen hol tartanak, kinek mennyire sikerült felvenni a ritmust a téli hónapok után. Kökösi Viràg, a hévízi Illyés Gyula Általános Iskola tanulója, un. bemutató mérkőzést boxolt Szabó Luca kőszegi boxolóval melynek eredménye döntetlen lett, a meggyőző mérkőzésnek köszönhetően a Virág aranyérmet kapott. A hévízi Janzsó Adrienn, első hivatalos megmérettetésén felhívta magára több edző figyelmét is bemutató mérkőzésével, ahol szintén aranyérmet kapott a kőszegi ellenfele mellett. Az Óhidáról frissen leigazolt Ughy Péter, a keszthelyi ipari iskola tanulója első hivatalos mérkőzésén mérte össze tudását Habda Milàn Szombathelyi sportoló ellen, döntetlen eredményt ér el és szintén aranyéremmel távozott.

Versenystatisztikák:

A Hévíz Gladiators egyik kiemelkedő fizikai teljesítményt nyújtó sportolója is első versenystatisztikailag vezetett mérkőzésén meggyőzően bizonyult jobbnak ellenfelénél, így egyhangú pontozással győzött:  Benczik Máté, a keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola tanulója, a szerb Darkó Novakovic ellen.

Szabó Botond a hévízi általános iskola tanulója, első könyves mérkőzésén 3-0-ás egyhangú pontozással győzött Simon Barnabás Soproni boxoló ellen, így tovább gazdagította a csapatát egy aranyéremmel.

Sportkörünk részéről a találkozó legádázabb mérkőzését természetesen ifj. Pintér Sándor vívta, aki mára az ország ifista élmezőnyében ismert és számon tartott versenyző, a keszthelyi VSZK tanulója. A döntőben ellenfele a kor és súlycsoportjában többszörös osztrák bajnok, Európa és Világbajnoki döntőt is boxoló Dzambekov Umar volt. A szoros mérkőzés „Sanyikának” ezüstérmet, a klubnak és edzőinek büszkeséget, versenytársai szemében komoly elismerést hozott!

A Jurisics nemzetközi régiós versenyre a csapatot Kökösi László edző vezetése mellett Zsuffa Oszkár edző és Horváth Balázs erőnléti edző készítette fel.