MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Metszési, gallyazási értesítés

Metszési, gallyazási értesítés villamos hálózatok környezetének tisztán tartására.

A Vilkor Kft értesíti az E.ON Dél dunántúli Áramhálózati Zrt. ellátási területén lévő Ingatlantulajdonosokat, hogy Hévíz bel és külterületein a villamos hálózatok nyomvonalának és biztonsági övezetének tisztítását megkezdi 2018.02.05-én.

Felhívjuk az Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a biztonsági övezet környezetében lévő fák, bokrok ágait vagy a teljes növényzetet az Ingatlantulajdonosnak – mint egyben a növényzet tulajdonosának – kell rendszeresen megfelelően gondoznia, hogy azok a vezeték biztonsági övezetének határát  ne közelíthessék meg.

Kérjük, hogy az élet-, baleset- és vagyonbiztonság érdekében az Ingatlantulajdonosok szíveskedjenek ezt a feladatot elvégezni!

Amennyiben ez elmarad, az E.ON megbízásából a munkát a Vilkor Kft végzi el.

A növényzeten történő beavatkozásra az élet- és vagyonbiztonság, veszélyes helyzetek elkerülése és az áramszünetek megelőzése érdekében van szükség.

A biztonsági övezet tisztántartási munkálatainak elvégzése utáni elvárt távolság a növényzet évi növekedését is figyelembe véve, az alábbi:

- 1 kV felett 35 kV névleges feszültségszintig 5 méter

- 1 kV-nál nem nagyobb névleges feszültségszintnél 2 méter

Az eltávolított növényi részek, gallyak, kivágott fa felett az Ingatlantulajdonos rendelkezik, kötelessége a közterületről eltávolítani.

Kérjük az Ingatlantulajdonosok együttmûködését!

VILKOR Kft.

8840 Csurgó, József A. u. 2/A., tel: 82/571-190