MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Minden alkotó kalandparki kirándulást nyert

Ötletes, igényes, a témát sokoldalúan megközelítő alkotások érkeztek a víz világnapja alkalmából az általános iskolások részére kiírt rajzpályázatra.

Ötletes, igényes, a témát sokoldalúan megközelítő alkotások érkeztek a víz világnapja alkalmából az általános iskolások részére kiírt rajzpályázatra.

A pályázatot Papp Gábor polgármester hirdette meg a diákok részére, a témáknak a víz életünkben betöltött szerepére kellett vonatkozniuk.

A gyerekek hatalmas lelkesedéssel vetették magukat munkába, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 127 alkotást érkezett a felhívásra, s bátran lehet mondani, jobbnál jobb mûvek között válogathatott a zsûri.

Nemcsak rajzok, de saját versek is szerepeltek a pályamunkákon, amiket külön is figyelemre méltónak tartottak az értékelés során.

A felső tagozatosok mindegyikét oklevéllel jutalmazhatták a könyvtárban zajlott díjátadón, kreatív témájú és technikájú pályamunkáik között nem is lehetett igazán különbséget tenni. Ugyancsak említésre méltó az ÖKO-szakkör, melynek tagjai több technika ötvözésével alkottak csodálatosat. Az alsósok egyénileg és osztályonként is pályáztak, a legtöbb munka itt is elnyerte a zsûri tetszését.

A rengeteg remekmû miatt a polgármester mint kiíró végül úgy döntött, hogy polgármesteri keretéből az összes pályázót jutalomban részesíti. A gyerekek egy egész napot eltölthetnek majd a zalaszabari Zobori KalandoZoo-ban, költségeiket Papp Gábor a polgármesteri keretből finanszírozza.

Az eredményhirdetésen óriási öröm és taps kísérte ezt a bejelentést, a kirándulás időpontját a pedagógusok és az osztályok még egyeztetik.

A legszebb alkotások helyet kaptak a könyvtár épületében, hátteréül, ha úgy tetszik: díszletéül szolgáltak annak a kerekasztal-beszélgetésnek is, melyet Áder János köztársasági elnök és Papp Gábor polgármester vendégei a víz világnapja alkalmából folytattak.

Nézze meg galériánkat!

 

Cimkék

víz világnapja