MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Országos Könyvtári Napok

A városi könyvtár ez évben is csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz. Az eseményre október 1-7. között kerül sor az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

Az idei évben az Összefogás programsorozat az Európai Unió „Az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve 2012” eseményeihez kapcsolódik.

Október első hetében olyan rendezvényekre kerül sor a könyvtárakban, amelyek felhívják a figyelmet arra, milyen alapvető szerepe van a könyvtáraknak a tartalmas időskorra való felkészülésben. Naponta más-más témakörhöz kapcsolódva sokféle kiállításra, beszélgetésre, előadásra, könyvbemutatóra, olvasáshoz kötődő játékra, zenei eseményre várják az érdeklődőket.

A hévízi könyvtár október 2-án indította útjára programjait, melyekhez ezúttal az alsópáhoki és a rezi könyvtár is kapcsolódott.

Az elmúlt napok során Fejős Éva írónővel találkozhattak az érdeklődők Reziben, a hévízi könyvtárban pedig Bereczky Szilárd Az élet dolgai címû önálló irodalmi estjére várták az érdeklődőket.

A rendezvények vasárnap esti folytatódnak. Kiemelt esemény lesz idén is a Könyves Vasárnap október 7-én, amikor a könyvtárak rendkívüli nyitva tartással, rendhagyó programokkal, sokféle meglepetéssel fogadnak minden korosztályt.

A városi könyvár október 7-én, vasárnap rendkívüli nyitva tartással várja a könyvtárbarátokat és érdeklődőket, ezen a napon ingyenes beiratkozási lehetőséget is biztosítanak.

 

Cimkék

könyvtár