MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Pálinkás hangulatban indul

Nem akármilyen felütéssel indulnak a négynapos hétvégén átívelõ, a boldog békeidõket is idézõ programok városunkban.

A Magna Cum Laude zenekar koncertje adja meg az alaphangot a vidám, önfeledt szórakozáshoz; a gyulai fiúk szombaton este lépnek közönség elé, élõzenével, kellõ humorral, lazasággal, ahogyan azt tõlük megszokhattuk és talán el is várjuk. Felcsendül a Vidéki sanzon, a Pálinkadal, és minden ismert szám, amellyel az együttes híres és kedvelt lett az évek folyamán.
A fantasztikusnak ígérkezõ koncerthez fantasztikusnak ígérkezik az idõjárás is, így remélhetõleg semmi, de semmi nem akadályozza a felhõtlen szórakozást.
A jelmezkölcsönzõk pedig még mindig nyitva állnak, itt az alkalom, a lehetõség arra, hogy a hétfõi jelmezes felvonulásra még minden vállalkozó kedvû hévízi, vagy akár nálunk tartózkodó vendég végigmustrálja a jelmezkínálatot, válogasson kedve és ízlése szerint a boldog békeidõk korát idézõ ruhákból.

Várjuk Önöket rendezvényeinken, s arra biztatunk mindenkit, legyen aktív részese programjainknak, öltsön jelmezt, hozza a családot, rokonságot, gyerekeket, hiszen mindenki talál kedvének, ízlésének való programot ebben a négy napban!

Cimkék

koncert kultura