MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Rendkívüli ülést tartottak augusztusban

A Flavius üzletházban kap helyet a jövőben a parkolóiroda, a végleges döntést a képviselő-testület az agusztus 19-i rendkívüli ülésén hozta meg.

A költöztetést szeptember elsejéig meg is kell valósítani, ugyanis az ingatlant, melyen a jelenlegi iroda áll, annak tulajdonosa eladja, így felmondta az iroda bérleti szerződését.

A Flavius melletti döntés hosszas előkészítés után született meg, hiszen a testület több lehetőséget is vizsgált.

Módosították az egregyi projekt keretében épülő múzeum belső építészeti munkálatai elvégzésének határidejét is, ugyanis az építéshez a Nemzeti Múzeum mûtárgyainak érkezését be kellett várni, ez pedig jelen pillanatban történik. A bemutató épület és környezete egyébként folyamatosan szépül, helyet kapott itt már többek között az a szobor, mely egy római kori gyermekjáték-lelet alapján készült (a szobor egy őzikét ábrázol), illetve a Hévízi-tó gyógyhatásáról szóló első hír szereplőinek: Flavius Theodosius császárnak és dajkájának alakját ábrázoló szobor is.

A közbeszerzési eljárás lefolytatását követően egy veszprémi céget bíz meg az önkormányzat az Illyés-iskola energetikai korszerûsítésének kivitelezésével – erről is döntött a testület az ülésen. A munkálatok során az intézmény teljes nyílászáró cseréje és szigetelése valósulhat meg.