MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Sportgála Hévízen

Második alkalommal köszöntötték a Polgármesteri Hivatal dísztermében az előző év legjobb hévízi sportolóit.

Ezúttal öt sportág legjobbjai lettek kitüntetve Papp Gábor hévízi polgármester által, aki bevezetőjében köszönetét és elismerését  fejezte ki az előző év bajnokainak és legjobbjainak.

Ökölvívásban ifj. Pintér Sándor kapott elismerő plakettet. A 19 éves sportolót az elmúlt évben már a 81 kg ifjúsági kategóriában a válogatott tatai edzőtáborba is meghívták.

Az íjászok közül a keszthelyi Vajda János Gimnázium tanulója Bencsik Márk részesült az elmúlt év legjobbja kitüntetésben, aki az előző évben terem országos bajnok, kétszeres Budapest bajnok és az országos GP versenysorozat bajnoka lett, a junior magyar válogatott keret tagja.

Az asztaliteniszezők közül a több évtizedes versenyző múlttal rendelkező Zborai Gyula nyert elismerést, aki a dániai Európa Bajnokságon második helyezett lett a paraolimpikonok között és kvalifikálta magát a 2016-os olimpiai játékokra Rióba.

A kézilabdázók közül Holczbauer Zsófia nyerte el a kitüntető címet, aki az elmúlt fél évtizedben négy alkalommal lett junior gólkirály az NB-II-ben. A fiatal átlövő eddig 174 alkalommal lépett pályára a zöld-fehér színekben és 976-szor volt eredményes.

A labdarúgók közül Rácz István lett az elmúlt esztendő legjobb hévízi labdarúgója. A balhátvéd Sipos Zsolt után a szakosztály legrégebbi játékosa. 2009-ben mutatkozott be a csapatban és azóta 120 alkalommal szerepelt a jelenleg Lendvai Miklós által edzett együttesben.

A rendezvény díszvendége Mocsai Tamás a Nemzeti Kézilabda Akadémia menedzser-igazgatója volt, aki ismertette az akadémiai munka lényegét és az eddigi eredményeiket.

Bencsik Péter az 1949-es alapítású sportkör elnöke zárszavában bejelentette, hogy az egyesületben folyó munka elismeréseként besorolást nyertek a Hévízi Értéktárba.

Forrás: Iglódi Endre