MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Súroljátok föl lelketek….

Az utolsó, a negyedik gyertya is ellobbant az ádventi koszorún, hogy hirdesse: véget ért a várakozás időszaka, eljön a Karácsony, a Megváltó születése, aki megszabadítja az emberiséget a bûntől.

Hévíz ádventi koszorúján is meggyújtották a gyertyákat, a hagyományokhoz híven a római katolikus és a református felekezetek képviselői: Kiss László esperes, Péntekné Vizkeleti Márta lelkész, illetve a gyertyagyújtáson a város nevében Papp Gábor polgármester vett részt.

Az ünnepélyes eseményt a Festetics téren karácsonyi mûsor is színesítette, s a mûvelődési központ szervezte jótékonysági süteményvásár ekkor érkezett utolsó állomásához.

A városi ünnepség képeivel, önkormányzatunk nevében ezúton kívánunk minden kedves itt élőnek, vendégnek, honlapunk olvasójának áldott karácsonyt, s engedjék meg, hogy Wass Albert szavait tolmácsolva kívánjunk  Önöknek meghitt, bensőséges, békés ünnepet!

„Karácsony készül, emberek./Szépek és tiszták legyetek!/Súroljátok föl lelketek,/csillogtassátok kedvetek,/legyetek újra gyermekek/hogy emberek lehessetek!