MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Új tréner irányít a Hévíz együttesében

Komoly szakmai múlttal, NB I-es és NB II-es tapasztalattal rendelkező tréner irányítja mostantól a Hévíz harmadosztályú együttesét.

Székely Tibort a sajtó munkatársai előtt mutatták be ma.

Papp Gábor polgármester elmondta: az NB III-ba való feljutás szakmai és anyagi szempontból is komoly kihívás Hévíz számára, s míg az önkormányzat a futball szakosztály mûködéséhez a pénzügyi stabilitást biztosítja, a szakmai vezetés kiválasztása a szakosztály feladata volt. Úgy fogalmazott: az új edző személye, eddigi pályafutása garanciát jelent arra, hogy a Hévíz Sk focistái az NB III-ban maradjanak, a megváltozott, szigorított feltételek után is.

Székely Tibor – mint mondta – 21 éve dolgozik edzőként, 2006-ban A licencet, idén pedig Elite A végzettséget szerzett. Húsz évig aktív játékosként is tevékenykedett. Az eddigi hévízi ismerkedése nyomán úgy látja, a csapatban tehetséges játékosok vesznek részt, mentális és fizikai felkészültségük megfelelő. Itteni edzői munkáját Csáki László első számú asszisztens segíti majd, az erőnléti edzéseket Haraszti Gergely vezeti.

- Megtisztelő számomra a hévízi megkeresés, az itteni munkát pedig kihívásnak tartom. Nagy dolog a megyei I. osztályú bajnokság megnyerése, nekünk pedig folytatni kell a megkezdett munkát, hiszen az NB III-ban az első 12 között kell végeznünk, hogy a csapat stabilizálja helyét a harmadosztályban. Ráadásul a Nyugati-csoport tûnik a legerősebbnek, tehát ez igazán komoly szakmai kihívás, amelynek boldogan teszek eleget – hangsúlyozta.

 

 

Elmondta: infrastrukturális szempontból Hévíz „rendben van”, jók a pályák, a lehetőségek, az orvosi háttér, tehát minden adott az ideális szakmai munkához.

Feladat azonban akad bőven, erről már Damina László szakosztályvezető szólt.

- Össze kell gyúrnunk a keretet, hiszen több játékosunk is elment, költözés, átigazolás miatt, de folyamatosan dolgoznak a pótlások ügyében, olyan játékosokat keresnek meg, akik kellő rutinnal rendelkeznek már.

A cél az első évben tehát a bent maradás, ezt egyöntetûen határozták meg a sajtótájékoztató résztvevői.