MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Újabb mozirekord

Az elmúlt időszakban minden esztendőben hírt adhattunk arról, hogy az ország leglátogatottabb egytermes mozija a hévízi Fontana Filmszínház.

Most sincs ez másként, sőt, hozzátehetjük, hogy városunk mozija nézői rekordokat döntöget. Nemrégiben a negyvenezredik látogatójukat köszönthették a keszthelyi Jánki Péter személyében, aki óriási örömmel vette át a mozi oklevelét, melyet Hermann Katalin, a Festetics Mûvelődési Központ megbízott igazgatója és Szaknyéri András, a mozi vezetője nyújtott át számára.

A két évvel ezelőtti adatokhoz viszonyítva a 40 ezres szám 15 ezer fős látogatószám emelkedést jelent, ami hatalmas eredmény, bátran mondhatjuk, hogy minden mozinak dicséretére válna!

S hogy mi lehet a siker titka? Kiváló minőségû technika, jó filmválasztás, premierrel azonos idejû vetítések, s hálás közönség, mely látogatásával „jutalmazza” a lelkes mozisok munkáját.

A nézők óhajára már csak egy büfé hiányzik a tökéletes kikapcsolódáshoz – a mûvelődési központ e kívánság teljesítését idénre ígéri.