MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Városnapi futballgála a Fradival

Igazi futballünnep volt a város napján múlt pénteken, amikor a házigazdák a Fradi öregfiúkkal mérték össze erejüket.

A gálára mintegy ezer szurkoló volt kíváncsi, s a népes publikum nem is csalatkozott. A hévízieknél számos, NB-s osztályokat is megjárt korábbi kedvenc, a Ferencvárosban pedig szinte csupa bajnok, kupagyőztes, válogatott játékos lépett pályára, s erre az alkalomra a régóta sérüléssel bajlódó hévízi nevelés (s későbbi FTC-kedvenc) Fonnyadt Zsolt is „összedrótozta” magát, mert nem akarta kihagyni az ünnepi alkalmat.

- Külön öröm, hogy a nemrégiben felépült Dzurják Csöpi is pályára lépett, valamint az aktív pályafutását a közelmúltban befejezett Lisztes Krisztián is megtisztelt bennünket a játékával – fogalmazott Kása Tamás, a mérkőzés szervezője, akit kiváló személyes kapcsolat fûz több ferencvárosi klasszishoz is.

A két zöld-fehér klub látványos csatáját a fővárosiak nyerték, Lisztes (2), Fischer, Deszatnik, Dzurják, Vukovics (2), illetve dr. Jancsik Zoltán góljaival 7-1-re.

 

 


 

 

Keller József, aki négyszeres magyar bajnok, ötszörös Magyar Kupa-győztes s 29 válogatott találkozót számlál, úgy fogalmazott: Zalába hazajött, hiszen pályafutása Nagykanizsáról indult, Hévíz az egyik kedvenc városa, és sok barátja van itt.

- Öröm, hogy az első csapat sikeres, haladunk, megyünk előre – mondta az FTC örökös bajnoka -, s persze az öregfiúk is jó társaság. Gyakran vagyunk együtt, minden hétfőn meccsünk van, és sok meghívásnak teszünk eleget. Nagyon jó a közösség, olyan, ami mindig is jellemezte a Ferencvárost. Én megmaradtam a sportban, de azoknak az élete is rendben van, akik a zöld gyepről kiléptek a civil világba. A zöld-fehér szív azonban mindannyiunkban megmaradt.

A gálamérkőzést vacsora követte, amelyen szó volt a folytatásról is, árulta el Kása Tamás. A tervek szerint a pályafutását Hévízen befejezett, most súlyos beteg Kanász József gyógyulását segítve szerveznek majd jótékonysági kispályás tornát, amelyre meghívják egykori csapatait, így a ZTE-t, a Honvédot, a Vasast, az MTK-t, a Keszthelyt, s a nemes ügy mellé áll majd a Fradi is.

 

Péter Árpád