Hírek & aktualitások

A széksorok cseréje és a férőhelyek bővítése, illetve más belső átalakítások után újranyitották Hévízen a Fontana Filmszínházat, ami több mint 50 ezres éves látogatószámával Magyarország leglátogatottabb egytermes mozija.

további Hírek

A hévízi Német Protestáns Egyház vezetője és Hévíz és környéke protestáns közösségének új vezetője mutatkozott be a közelmúltban Papp Gábor polgármesternek.

Közérdekű közlemény

Találmányok tervei és az első megvalósult példányok, továbbá személyes dokumentumok is láthatók Hévízen azon a kiállításon, amely Bíró László Józsefnek, a golyóstoll feltalálójának állít emléket.

Georg Roider, a német Organisation und Durchführung von Busreisen tulajdonosa 25 éve szállít vendégeket városunkba, autóbuszokkal.

hévíztv ajánló

hirdetmények

Szociális Célú Tüzelőanyag

A tavalyi  évhez hasonlóan  Hévíz Város Önkormányzata szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó pályázatban vett részt, ahol 32 erdei köbméternek megfelelő mértékű tüzelőanyag támogatásban részesült. A támogatásra hévízi lakóhellyel rendelkező szociálisan rászorult személyek jelentkezhetnek 2016 december 15 napjáig. A természetbeni ellátás elbírálásának feltétele az egy főre jutó havi nettó jövedelem határ, ami egyedülálló, egyedül élő esetében  88 350 Ft., nem egyedülálló esetében  78 375 Ft. A támogatás igényléséhez szükséges kérelem letölthető elektronikusan Hévíz város honlapjáról vagy átvehető személyesen a Hévízi Polgármesteri Hivatalban.