Hírek & aktualitások

Ismét bőven az egymillió fölötti vendégéjszaka számot tudhat magáénak Hévíz.

további Hírek

Egyesületek, önkormányzati cégek beszámolóit hallgatta meg többek között a képviselő-testület február 23-i soros ülésén.

A statisztikai adatok alapján az osztrák vendégek száma 2015-ös évhez képest 24,74 %-al emelkedett, így 93.193 vendégéjszakával Ausztria generálta a 4. legnagyobb vendégforgalmat 2016-ban Hévízen.

Az önkormányzat 2017. évi eredeti elfogadott költségvetésének bevételi-kiadási főösszege 2 milliárd 896 millió Ft, ez 41 millió Ft-tal magasabb a 2016. év eredeti költségvetéséhez képest.

A közelmúltban életbe lépett, a településkép védelméről szóló törvény kapcsán tartott tájékoztatást és fórumot a térségi települések képviselői, a keszthelyi és a zalaszentgróti járás polgármesterei, jegyzői, építészei számára a Zala Megyei Kormányhivatal.

hévíztv ajánló

hirdetmények

Szociális Célú Tüzelőanyag

A tavalyi  évhez hasonlóan  Hévíz Város Önkormányzata szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó pályázatban vett részt, ahol 32 erdei köbméternek megfelelő mértékű tüzelőanyag támogatásban részesült. A támogatásra hévízi lakóhellyel rendelkező szociálisan rászorult személyek jelentkezhetnek 2016 december 15 napjáig. A természetbeni ellátás elbírálásának feltétele az egy főre jutó havi nettó jövedelem határ, ami egyedülálló, egyedül élő esetében  88 350 Ft., nem egyedülálló esetében  78 375 Ft. A támogatás igényléséhez szükséges kérelem letölthető elektronikusan Hévíz város honlapjáról vagy átvehető személyesen a Hévízi Polgármesteri Hivatalban.