MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Legutóbbi közgyûlésén új tagokkal bővült a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület elnöksége. A szervezet emellett januárban már több turisztikai vásáron népszerûsítette városunkat, s készülnek az Utazás 2009 kiállításra is. Mindezekről, s még több, az egyesületet érintő kérdésről tájékozódhatnak a most megjelent január-februári marketing hírlevélből.

HÍRLEVÉL 2009. január - február

Éves közgyûlés
A január 28-án tartott közgyûlésen a tagok aktív részvételével a kitûzött napirendi pontokat megtárgyalta a közgyûlés. Így elfogadásra került az egyesület 2008. évi mûködése és pénzügyi ellenőrzése, a 2009. évi tervei, valamint az új elnökségi tagokat is megválasztotta a közgyûlés. Az elnökség tagjai között üdvözölhetjük Sziné Horváth Beátát a NaturMed Hotel Carbonából, Nagy Ritát a Danubius Hotels Zrt. Hévíz Szállodájától, Gelencsér Jánost a Szobakiadók Szövetségétől, és újra megszavazta a tagság Lázár László és Baráth Zsolt elnökségi tagságát. Az új tagokkal bővült elnökség már megkezdte munkáját.


Utazás 2009
Finisbe ért az Utazás 2009 kiállítás előkészítése. A társkiállítókkal egyeztetve zökkenőmentesen halad a szervezés. Már csak 22 nap van a megnyitóig, amire nagy erőbedobással készül az egyesület. Az idei újdonság, hogy a regionális gondolkodás keretében nem különálló szigetként jelenik meg a Hévíz stand, hanem turisztikai régiónkban a Balaton stand legnagyobb stand részeként. A stand kialakításában egyedi arculatunkat megőrizve, újra tornyos fürdőházzal mutatjuk be a város értékeit. A fürdőház attrakciói lesznek a masszázs, a test-zsír százalék mérés, az életmód és egészség tanácsadás, lávaköves masszázs, kéz masszázs, portré festő és félóránként kvíz játék. Az attrakciókat társkiállítóink biztosítják. A nagyobb standhoz nagyobb színpad is társul, így a régiós színpadon is be tudunk mutatni hévízi produkciókat, lesz többek között gyerek mûsor és lávaköves masszázs is. A 80 m2-es terület kiállítói:
Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht.
Hévízi Szobakiadók Szövetsége
Danubius Health Spa Resort Aqua****, Danubius Health Spa Resort Hévíz ****superior
HM Állami Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézete
Hotel Európa fit****superior
Hunguest Hotel Helios ***superior, Hunguest Hotel Panoráma ***
Majerik Gyógyszálló ***
NaturMed Hotel Carbona****superior
Rogner Hotel & Spa Lotus Therme*****


Országos city light plakát kampány
Február hónapban Budapesten, Győrben, Debrecenben, Szegeden és Miskolcon összesen 150 city light plakát hirdeti Hévíz városát. A hirdető felületek a nagyvárosok forgalmas, frekventált helyein hívják fel a figyelmet – éjszaka kivilágítva – a hévízi tófürdőre. A kampány célja, hogy a tél végi és a kora-tavaszi időszakban több vendéget irányítson városunkba.

Vásári szezon
Egyesületünk az idei év kezdetén már három nemzetközi turisztikai vásáron is népszerûsítette Hévíz városát: Luxembourgban, Bécsben, valamint Pozsonyban.
A Luxembourgi vásáron a West-Balatonnal közös pulton a Brüsszeli Magyar Külképviselet standján képviseltük városunkat. A prospektusok mellett remekül fogytak a 2009-es Hévíz naptárak, sokan jelezték hogy szívesen megismernék a régiót.
Bécsben a Ferien elnevezésû vásáron szintén a térségi pulton képviseltük a régiót a magyar nemzeti standon. A vásár a zord téli idő ellenére sok látogatót vonzott. A magyar standokat felkeresők többsége járt már az országban, Hévízen, és a Balaton környékén, sokak közülük visszatérő vendégek.

Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Tel.: 06 83 540 131
Fax: 06 83 540 132

www.hevizmarketing.hu

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)