MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Új Marketing hírlevél
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület legfrissebb hírlevelében többek között a szervezet éves közgyûléséről, az Utazás 2008 kiállításon való megjelenéséről olvashatnak. Kiderül az is, milyen módon vesz részt az egyesület a nemzetközi vásárokon, valamint februári programokat is ajánlanak az érdeklődők figyelmébe.

HÍRLEVÉL 2008. január

Éves közgyûlés
Bizonyára Tagjaink megkapták a napokban postai úton a hivatalos meghívót az éves rendes közgyûlésünkre. Emlékeztetőül:
Közgyûlés helye: Hévíz Város Önkormányzat Tanácsterme (Konferencia terem)
Hévíz, Kossuth L. u. 1.
Közgyûlés ideje: 2008. január 28. (hétfő) 15.00 óra
Számítunk minden Tag részvételére!

Utazás 2008
Már novemberben elkezdtük az Utazás Kiállítás előkészítését a stand kivitelező cégek versenyeztetésével. A legjobb árat a Nordeco Kft. adta a stand kivitelezésére. A cég megbízható referenciákkal rendelkezik, így Őt bízta meg az elnökség a 2008-as Hévíz stand kivitelezésével. Idén 80 m2-es területen 10 kiállító részvételével szervezzük a kiállítást. Az új kivitelezővel új arculatot is kap a stand. Modern, letisztult megjelenés, nagy fotófelületek jellemzik az új arculatot, ami hitelesen közvetíti a város megújulását és az új egészségturisztikai trendeket. A résztvevőkkel január 4-én tartottuk az első egyeztetést a részletekről, ekkor beszéltük meg a szükséges módosításokat a standon, a színpadi programokat és az attrakciókat is. A következő megbeszélés január 22-én (kedden) lesz, amikor már a standhelyeket is fixálni fogjuk. Korlátozott számban még van lehetőség újabb társkiállítók felvételére, kérem, hogy igényüket január 22-ig jelezzék.


Főtér forgatás
Január 13 – 16 között Hévízen és Keszthelyen forgatott a Magyar Televízió Főtér címû turisztikai mûsorának stábja. A kész filmet január 27-én (vasárnap) reggel 8.00 órakor adják adásba először, ezt követően ismétlik, valamint a televízió honlapjára is felkerül, ahonnan bármikor letölthetik az érdeklődők. A mûsor nagy nézettségû, minőségi turisztikai magazin, így ez jelentős reklámfelületet biztosít Hévíznek. A stáb munkáját egyesületünk is segítette.

Zajlik a vásári szezon
2008 elején 4 külföldi vásárra szerveztünk közös megjelenést Hévíznek. Tagjaink összefogásával közösen jelenünk meg az éppen folyó Stuttgarti vásáron (január 12-20), a hét második felében Bécsben (január 17-20), majd ezt követően februárban a West-Balaton Kht-vel Linz ben (február 1-3), egyénileg Münchenben (február 14-18), márciusban a Balaton standon Berlinben (március 5-9) és szintén egyénileg Moszkvában (március 16-19). Ezeken a vásárokon az invitatív kiadványokat, a tematikus kiadványokat (Egészség, Wellness, Eseménynaptár) és a szálláskiadványokat terjesztjük, így mutatva be tagjainkat és városunkat.

Program ajánlat
Előadások a Hévízi Szobakiadók Szövetsége szervezésében
Helye: Polgármesteri Hivatal Hévíz, Konferenciaterem
Ideje: 2008. február 6. szerda, 16.30. óra

Tervezett program:
- Star Menü Kft Sármellék, készételgyár bemutatkozása
Előadó: Tóth Endre, szakmai igazgató
- Első Hévízi Borház bemutatkozása
Előadó: Kiss Csaba, Cse-Ki-Bor Kft
- Adózással kapcsolatos aktuális kérdések
Előadó: Naszádos Antal, főkönyvelő
- Kedvezményes honlapkészítési ajánlat
Előadó: Dercze László, Foltnet Kft.
- Belépési lehetőség a Hévízi Szobakiadók Szövetségébe
Előadó: Gelencsér János elnök

A rendezvény programja kismértékben változhat, bővebb információ a www.hevizszallas.hu honlapon.

(Forrás: HÉVÍZI TV)