MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület februári hírlevele, melyből megtudhatják: mi történt a szervezet éves közgyûlésén, valamint részletes információkat kaphatnak az Utazás 2008 kiállítás előkészületeiről. Kiderül, milyen módon próbálják a városba csábítani a turistákat, valamint felhívják a figyelmet egy ingyenes internetes előadásra is. Olvassa el Ön is!

HÍRLEVÉL 2008. február

Éves közgyûlés
A január 28-án tartott közgyûlésen a tagok aktív részvételével a kitûzött napirendi pontokat megtárgyalta a közgyûlés. Így elfogadásra került az egyesület 2007. évi mûködése, a 2008. évi tervei, valamint az új elnökségi tagokat is megválasztotta a közgyûlés. Az elnökség tagjai között üdvözölhetjük dr. Hegedûs Lajost a Hévízgyógyfürdő Kht.- tól és dr. Varga Lászlót a Danubius Hévízi Szállodástól. Az új tagokkal bővült elnökség megkezdte munkáját a február 5-i elnökségi ülésen.


Utazás 2008
Finisbe ért az Utazás 2008 kiállítás előkészítése. A társkiállítókkal egyeztetve zökkenőmentesen halad a szervezés. Már csak 16 nap van a megnyitóig, amire nagy erőbedobással készül az egyesület. Standunkkal a „hagyomány és megújulás” üzenetét szeretnénk közvetíteni a látogatók felé, ennek szellemében új arculattal, modern, letisztult formavilággal és nagy fotófelületekkel készül a stand. A színpadon borkóstolókkal, kvízjátékkal szórakoztatjuk a közönséget, valamint vasárnap a Hévízi Gyöngyszemek táncstúdió szólótáncosai adnak mûsort. Emellett állandó attrakció lesz a masszázs, amit a társkiállítók masszőrei biztosítanak.


Országos city light plakát kampány
Február hónapban Budapesten, Győrben, Debrecenben és Miskolcon összesen 150 city light plakát hirdeti Hévíz városát. A hirdető felületek a nagyvárosok forgalmas, frekventált helyein hívják fel a figyelmet – éjszaka kivilágítva – a hévízi tófürdőre. A kampány célja, hogy a tél végi és a kora-tavaszi időszakban több vendéget irányítson városunkba.

Study tour Hévízen
Amerikából érkezett újságíró csoportot fogadott egyesületünk január végén. A szakembereknek csomagot állítottunk össze a kiadványcsaládunkból, így anyanyelvükön ismerhették meg városunk nevezetességeit, egészségügyi és wellness szolgáltatásait, 2008-as programjait, valamint tagjaink szálláskínálatát.


Internetes előadás
Február 20-án (szerdán) 16.00 órától internetes témákban ingyenes előadást tart Hévízen Semsei Sándor Úr a Chrome System igazgatója a Városháza konferencia termében.
Az előadás témái:
Internetes megjelenések reklámértéke és optimalizálás, valamint az egyesületi honlap szállásadói aloldalainak egyéni frissítése.
Az előadás a kezdő és haladó felhasználóknak is hasznos, valamint azon tagjainknak, akik szerepelnek honlapunk szállásbázisában (apartmanok, panziók, szállodák, kemping).
A szállás adatok frissítésével egyéni akcióikat és csomag ajánlataikat is hirdetni tudják az egyesületi honlapon keresztül.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Részvételi szándékát kérem febr. 19-ig jelezze.

(Forrás: HÉVÍZI TV)