MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület legfrissebb, októberi hírlevele, melyben a szervezet turisztikai kiállításokon való szerepléséről, magyar és külföldi forgatócsoportok hévízi forgatásairól és az egyesület jövőbeni terveiről olvashatnak. Tekintse meg Ön is!

HÍRLEVÉL 2008. október

Moszkvai akciók
Október 21-én került megrendezésre Moszkvában a SpaExpo elnevezésû szakmai workshop, ahol egyesületünk a Magyar Turizmus Zrt-vel közösen mutatta be Hévíz turisztikai kínálatát. A workshopra kizárólag egészségturisztikai beutaztató cégek, utazási irodák és szakmai képviseletek kaptak meghívást, akik nagy érdeklődést mutattak Hévíz iránt.
A rendezvény keretében 45 perces előadás során részletesen mutatta be Könnyid László a város turisztikai értékeit, külön kiemelve a magánszálláshelyek kínálatát, valamint a változatos kulturális programokat. A prezentáción olyan nagy volt az érdeklődés, hogy az ülőhelyek megtöltése után többen állva hallgatták végig a prezentációt.
Ezt követően október 22-én sajtótájékoztatóra hívtuk meg a moszkvai újságok képviselőit, ahol szintén nagy érdeklődés mellett került bemutatásra Hévíz egészségturisztikai kínálata.
A moszkvai workshopon és sajtótájékoztatón tapasztalt intenzív érdeklődés mutatja, hogy érdemes nagyobb figyelmet szentelni az orosz piacnak, és Moszkva mellett más nagyvárosokban is aktívan megjelenni.

Angol forgatócsoport Hévízen
A Channel 4 csatorna Coach Trip „Busz utazás” címû valóság-show-ja forgatott október 6-án Hévízen. A mûsornak 2-3 milliós nézettsége van Angliában, ezért látogatásuk remek reklámlehetőség városunknak. Januártól kerül adásba a mûsor, melynek Hévízi része februárban lesz vetítve (a pontos időpontról tájékoztatni fogjuk Önöket). A szereplők lovas programon vettek részt oktatással és piknikkel, majd ezt követően a tófürdőt látogatták meg, ahol az őszi napsütésben fürdeni is tudtak.
A programokkal egy időben a város több nevezetességénél is vágóképeket készítettek pl.: egregyi pincesor, Árpád-kori templom, sétáló utca.

Pannontudás Egyeteme Hévízen október 30-án
Október 30-án (csütörtökön) 16.00 órától kerül sor a Pannontudás Egyeteme hévízi előadására és televíziós felvételére. Előadó dr. Szekeres László a Hévízgyógyfürdő Kht. orvos igazgatója, aki balneológia témában tart előadás Gyógyítás gyógyvízzel címen. Helyszín a Hévízgyógyfürdő Kht. konferencia terme. Szeretettel várjuk Önt és kedves ismerőseit!

Kalandjárat forgatás
Október 16-án Hévízen forgatott a Kalandjárat címû mûsor, ami az RTL Klub közkedvelt utazási magazinja. November 8-án (szombaton) kerül mûsorba a nálunk felvett rész, amin a tófürdő mellett bemutatásra került a kerékpáros turizmus és az egregyi pincesor is.

Utazás kiállítás szervezése
Elkezdődött a 2009-es budapesti Utazás kiállítás szervezése. Tagjaink megkapták a részvételi tájékoztatót és a szándéknyilatkozatokat, amelyeket visszaküldtek részünkre. Mivel a résztvevők száma változatlan, így idén is 80 m2 – en alakítjuk ki Hévíz közös standját. Bár a jelentkezési határidő már lejárt, november 1-ig még tudjuk fogadni az esetleges új jelentkezőket.

Spa & Wellness kiállítás
November 6-9 között kerül megrendezésre a budapesti Spa and Wellness kiállítás, amelyen évek óta közösen jelennek meg a hévízi szolgáltatók. Idén a Balaton standon belül foglalt le 5 pultot az egyesület tagjaival közösen. A régiós stand nagyobb látogatottságot és kisebb költséget ígér.

Rádió kampány
Szeged és Debrecen leghallgatottabb helyi rádióiban november 3 – 7, valamint november 10-14 között naponta 2 alkalommal kerül adásba Hévíz reklám spotja, ami hévízi nyaralásra buzdította a hallgatóságot. Ez az akció a júniusi rádió kampány folytatása, amelyet többszázezren hallgattak a két nagyvárosban és vonzáskörzeteiben. A nyári kampánynak pozitív volt a megítélése, így várhatóan a novemberi is kedvezően alakul majd.

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)