MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület legfrissebb, júniusi hírlevelében többek közt olvashatnak arról, hogy újra Hévízről jelentkezik több napon át az ATV Reggeli Jam címû mûsora, de megtudhatják azt is, milyen új termékeket forgalmaz a szervezet. A részleteket itt olvashatják!

ATV Reggeli Jam kitelepülés
A tavalyi pozitív országos visszhang hatására idén is megszervezzük az ATV Reggeli Jam címû mûsorának élő közvetítését a gyógytó partjáról. A hévízi mûsorok június 17-18-19-én és 22-23-án reggel 7.00 és 9.00 óra között kerülnek adásba. A tavalyi változatos mûsorszerkesztés eredményeként idén a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság is komoly anyagi támogatást nyújt a kitelepüléshez. A mûsorokat úgy állítjuk össze, hogy a város teljes turisztikai kínálatát bemutassuk, a gyógykúráktól a gasztronómiáig.

Hévíz márkás termékek
Elkészültek a tavirózsa logoval és Hévíz felirattal ellátott termékek. Bögre, válltáska és törölköző forgalmazását indítottuk el a Tourinform Irodában. A termékeket tagjaink beszerzési áron vásárolhatják meg, majd továbbértékesíthetik vendégeik felé. Amennyiben a kezdeményezés sikert arat a vendégek körében, tovább bővítjük a termék kínálatot. Amennyiben Ön is szeretné a tavirózsás termékeket forgalmazni, kérem jelezze az Egyesület elérhetőségein.

Szálláskatalógus frissítés
Elindult a szálláskatalógus frissítése, melyre még június 18-ig lehet jelentkezni.
Változatlan felépítés és arculat mellett ismét 10.000 példányban kerül kiadásra a szobakiadói és szállodai kínálatot egyszerre bemutató katalógus.
Megjelenési árak tagoknak:
1/2 oldal 30.000 Ft + Áfa = 36.000 Ft
1/4 oldal 15.000 Ft + Áfa = 18.000 Ft
1/10 oldal 2.000 Ft + Áfa = 2.400 Ft
Bővebb információ a lenti elérhetőségeken kapható.

Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Tel.: 06 83 540 131
Fax: 06 83 540 132

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)