MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület júliusi hírlevelében friss információkat találnak a város és a szervezet televíziós, internetes megjelenéseiről, az általuk szervezett újságírói study tourokról, a megújult szálláskatalógus megjelenéséről, valamint a Tourinform Iroda nyári nyitva tartásáról. A részleteket itt olvashatják!

ATV Reggeli Jam kitelepülés
Az ATV Reggeli Jam címû mûsor hévízről június 17-18-19-én és 22-23-án reggel 7.00 és 9.00 óra között került adásba. Az idei mûsorok újdonsága volt, hogy a nézők a mûsor alatt telefonon kérhettek segítséget reumatológus szakorvostól. Folyamatosan érkeztek a kérdések telefonon, amiből látszik, hogy nagy volt az érdeklődés a hévízi kúrák iránt. További újítás volt, hogy a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság anyagilag is támogatta a mûsort, így naponta 2 témát és riportalanyt a balatoni régió határozott meg. A hévízi tartalmakat úgy állítjuk össze, hogy a város teljes turisztikai kínálatát bemutassuk, a gyógykúráktól a gasztronómiáig.

Online megjelenések
A televíziós megjelenés időpontjához igazítva a startlap.hu nyitóoldalán 1 hétig volt jelen a „Szezonális ajánlatok” között az egyesület linkje, és 2 hétig az „Utazás/belföld” dobozban. A két link elhelyezése több mint 12.000 db átlinkelést eredményezett az egyesület honlapjára. Emellett a vendégváró.hu és az iránymagyarország.hu oldalakon programajánló cikkeket jelentettünk meg a hévízi programokról (pl.: Jazz fesztivál), amiknek szintén jelentős volt a látogatottsága.

Rádió kampány
A vidéki rádiókban szervezett játék kampányra nagy volt az érdeklődés tagjaink körében. Többen ajánlottak fel szállást, vacsorát, fürdőzést, wellness kezeléseket és ajándék csomagokat. A játék az adott városokban a legnagyobb hallgatottsággal bíró rádiókban került sugárzásra (Debrecen: FM 95, Győr: Rádió 1, Székesfehérvár: Fehérvár Rádió, Kecskemét: Gong Rádió). Ennek az időpontját is a televíziós megjelenéshez igazítottuk, így június 15 - től 2 héten keresztül zajlott. A rádiók visszajelzése alapján nagy volt az érdeklődés, a hallgatók örömmel versenyeztek a hévízi nyereményekért.
A pozitív visszhang hatására október végén ismét rádiójátékot szervezünk, ugyanezekkel a rádiókkal.

Újságírói study tourok
Június mozgalmas volt a study tourok szempontjából is. Június 4-én egy közel 20 fős belföldi újságírókból álló csoportot fogadott az egyesület, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda szervezésében, akik a kultúra témakörében látogatták meg térségünket. Június 17-20 között 6 fős német újságíró csoportot fogadtunk, akik a kúra és wellness lehetőségek iránt érdeklődtek leginkább. Még ezen a héten egy 12 fős szentpétervári utazási irodai képviselőkből álló csoport is ellátogatott Hévízre. Június 22-én mutattuk be a város értékeit, valamint az egyesület mûködését a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztályának, és még azon a héten osztrák újságíró csoport is érkezett városunkba. A study tourok jól sikerültek, a résztvevők élményekkel és információkkal gazdagodva tértek haza. Azóta több cikk is megjelent a sajtóban a Hévízen tartózkodó újságírók tollából.

Nyári nyitva tartás
Július 1-től hosszabbított nyári nyitva tartással várja a vendégeket a Tourinform Iroda.
Nyitva tartási idő augusztus 23-ig:
Hétfőtől péntekig 9.00 – 18.00
Szombaton 10.00 – 16.00
Vasárnap 10.00 – 15.00

Szálláskatalógus frissítés
Lezárult a szálláskatalógus frissítése, a kiadvány nyomtatása jelenleg folyik. Változatlan felépítés és arculat mellett ismét 10.000 példányban kerül kiadásra a szobakiadói és szállodai kínálatot egyszerre bemutató katalógus.
A kész kiadvány a Tourinform Irodában lesz átvehető július 10-től.

Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Tel.: 06 83 540 131
Fax: 06 83 540 132

www.hevizmarketing.hu

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)