MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Augusztusi marketing hírlevél
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület most megjelent augusztusi hírleveléből friss információkat kaphatnak többek között a civil szervezet pályázati részvételéről, televíziós nyereményjátékáról, a város internetes és nyomtatott sajtóbeli megjelenéseiről, továbbá egy akciós hírlevélről és az új térségi honlapról is. A részleteket itt olvashatják!

HÍRLEVÉL 2009. augusztus

TDM pályázat
A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. által kiírt Területi Desztinációs Menedzsment szervezetek támogatását célzó felhívásra egyesületünk benyújtotta pályázatát. A közel 300 oldalas anyag hivatalos befogadásáról megkaptuk az értesítést, így már csak a szakmai bírálat van hátra, aminek szeptemberre várható az eredménye. Egyesületünk közel 60 millió Ft-os összköltségvetésû projektre pályázik, amiből a támogatás közel 51 millió Ft-ot tesz ki. A másfél éves időtartamú projektben a marketing elemek mellett képzés, termékfejlesztés, kutatás és eszközbeszerzések kaptak helyet.

RTL Klub Reggeli - nyereményjáték
Ezen a héten zárul az ország legnézettebb reggeli mûsorában szervezett nyereményjátékunk. Az RTL Klub Reggeli címû mûsorában 4 héten keresztül hévízi üdüléseket nyerhettek a betelefonálók. Ezen a héten a Szobakiadók Szövetségével összefogásban egy egyhetes 4 fős hévízi üdülést nyerhet meg a heti nyertes. Az értékes nyereményt a Lagúna Apartman ajánlotta fel, míg a hirdetés költségét a Marketing Egyesület állta. Hasonló összefogásban az őszi-téli időszakban is tervezünk televíziós nyereményjátékokat.

Vendégváró.hu megjelenések
Éves keret-megállapodást kötöttünk a www.vendegvaro.hu honlappal a városi kiemelt rendezvények megjelentetésére. Ennek keretében júliusban és augusztusban az Utca Fesztivál, a Borfesztivál és az Egregyi szüret bannere és pr cikke jelenik meg az oldalon, előre meghatározott 3-3 napos intervallumokban. A rendezvények szervezője a Gróf I. Festetics György Mûvelődési Központ vállalta a vendégváró.hu médiapartnerként való feltüntetését a rendezvényeken, így rendkívül kedvező megállapodás jött létre a turisztikai portál, a Mûvelődési Központ és Egyesületünk között. A főoldalon elhelyezett rendezvény hirdetéseket több-ezren olvassák a megjelenési időszakokban.

Akciós hírlevél
Július közepén kiküldtük azt a nyári akciókat hirdető hírlevelünket, amire tagjaink kerülhettek fel aktuális ajánlatukkal. Az e-mailes hírlevél címlistája a Tourinform Irodába beérkezett érdeklődők címeiből tevődött össze. A közel 500 címből álló listára külön magyar, német és angol nyelven küldtük ki az akciós hírlevelet, aminek hatására a honlapunkon mérhetően emelkedett a látogatószám. Az akciók mellett a tagok közvetlen honlapcíme is szerepelt, így a konkrét érdeklődők a résztvevők honlapjára közvetlenül is csatlakozni tudtak.

Heti Válasz – Turisztikai melléklet
Július végén jelent meg egy egész oldalas Hévízről szóló pr cikk, programajánlóval a Heti Válasz címû újság Turisztikai mellékletében. Az újságot átlagosan 84.000 olvasó veszi a kezébe hetente. Ezzel párhuzamosan a hetivalasz.hu oldalon is egy hetes megjelenéssel hívtuk fel a város nyári kínálatára az olvasók figyelmét. A honlap napi látogatottsága 22.000 fő, ami szintén széles körben garantálta az olvasottságot.

Térségi honlap
Már tesztüzemben mûködik az az új térségi honlap, ami a Nyugat-Balaton településeinek összefogásával, közös munkával és a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. által elnyert pályázati pénz bevonásával valósul meg. A honlap célja, hogy átfogó és részletes turisztikai kínálatot mutasson be a térségünkről és honlap optimalizációs eszközökkel garantálja a magas látogatószámot. Ezen a honlapon automatikusan minden tagunk ajánlata szerepel, aki az egyesületi honlapon jelenleg is fent van, azonos szöveggel, képpel és árakkal. Hamarosan megtekinthető lesz a weblap és ellenőrizhetők lesznek a megjelenések. A térségi honlap online ajánlatkérő rendszerrel is fel van szerelve, így remélhetőleg az őszi kúraszezonban már erről a honlapról is érkeznek ajánlatkérések a szállásadókhoz.


Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Tel.: 06 83 540 131
Fax: 06 83 540 132

www.hevizmarketing.hu

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)